Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

K Tech – Ultra PRO a pregatit ofertele speciale pentru Craciun

K Tech – Ultra PRO a pregătit ofertele speciale pentru luna decembrie, ce pot fi găsite în magazine dar şi pe site-ul www.ultrapro.ro.

Cei ce doresc să-şi păstreze amintirile zilelor de Sărbători, pot alege o cameră foto digitală cu o rezoluţie de 5 megapixeli, 16x zoom optic, Canon PowerShot A530 la preţul de 669,9 RON, la care se oferă bonus un card de memorie cu o capacitate de 512 MB.

De asemenea, din gama Ultra, sistemul Ultra Power cu procesor Intel® Pentium D 820, harddisk cu o capacitate de 250 GB, Windows XP Home Edition preinstalat, are în luna decembrie un preţ special de 1.999,9 RON. În plus, la fiecare sistem Ultra Power achiziţionat se oferă tastatură, maus optic şi un kit wireless D-Link, DWL-922.

Ca soluţie portabilă, clienţii pot alege dintr-o ofertă extinsă de laptopuri, dintre care notebook-ul Packard Bell EasyNote MX65-203 cu procesor Intel® CoreTM 2 Duo T5500, memorie DDR 2 1024 MB, HDD 120GB SATA, placă video NVIDIA GeForce 7300, Windows XP Home Edition preinstalat şi o conectică bogată, răspunde şi celor mai exigente preferinţe.

Cei ce doresc să achiziţioneze un telefon mobil, au de ales dintr-o gamă largă de produse, dintre care telefonul LG Chocolate cu abonament Vodafone are un preţ special, de numai 899 RON.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, în magazinele Ultra PRO Computers clienţii pot participa la Tombola Iernii, la care se pot câştiga zeci de premii, dintre care două sisteme Ultra performante şi un laptop cu procesor Intel® CoreTM 2 Duo.

În plus, clienţii Ultra PRO Computers pot alege un nou sistem de creditare în 12 rate, fără dobândă, fără comision şi fără niciun cost suplimentar.

Bucuresti, 7.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *