free download 78 travel guides written by experts

K Tech – Ultra PRO a lansat, la nivel naţional

concursul de desen pentru copii

K Tech – Ultra PRO a lansat joi, 1 iunie, în toate magazinele Ultra PRO Computers, concursul de desen pentru copii, ce se desfăşoară în perioada 1-30 iunie.

În luna iunie, copiii cu vârsta maximă de 14 ani, sunt aşteptaţi în magazine cu un desen pe tema „Calculatorul Ultra PRO”.
Pentru fiecare desen copiii vor primi cadouri surpriză. În plus, la sfârşitul lunii, câştigătorii concursului vor primi ca premii un monitor Ultra 7UF, un volan Racing Wheel de la Genius şi o cameră web Genius Look 312P.

Acest concurs, aflat la cea de-a treia ediţie şi organizat  în toate magazinele Ultra PRO Computers, face parte dintr-o serie de evenimente dedicate copiilor şi la care grupul K Tech – Ultra PRO a fost partener.

Astfel, în perioada 26 mai – 1 iunie, K Tech – Ultra PRO a participat, în calitate de sponsor, la ediţia a V-a a Festivalului Îngheţatei şi Ciocolatei şi la prima ediţie a târgului „D’alles copiilor”.

În cadrul acestor evenimente, K Tech – Ultra PRO a pus la dispoziţia copiilor o reţea de calculatoare Ultra Fighter şi Ultra Paladin pentru jocurile preferate ale celor mici.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *