Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

JYSK România crește valoarea tichetelor de masă acordate angajaților la 15 RON

JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier și decorațiuni interioare din Europa, va majora, începând cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masă acordate angajților săi. Astfel, valoarea nominală a unui tichet de masă va ajunge la 15 lei, suma maximă prevăzută de lege.

“Pentru noi este foarte important ca angajații să fie fericiți și să aibă un grad ridicat de satisfacție la locul de muncă. De aceea, încercăm în permanență să îi răsplătim pentru eforturile depuse. Pe lângă tichetele de masă a căror valoare va crește la 15 lei, mai oferim beneficii precum fructe proaspete și cafea în fiecare zi, un tort cadou din partea companiei cu ocazia zilei de naștere a fiecărui coleg, două ieșiri trimestriale în oraș cu echipa, cadouri de Crăciun și petreceri anuale”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Conform unui chestionar realizat la începutul anului în rândul angajaților JYSK din toate țările în care activează compania daneză, pe o scală de la 1 la 100 privind nivelul de satisfacție a angajaților JYSK, angajații români au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare față de un studiu similar realizat în anul 2014. De asemenea, conform acestui chestionar, angajații JYSK din România au cel mai ridicat nivel de satisfacție din grupul JYSK. Cu 39 de magazine în orașe precum București, Arad, Constanța, Cluj, Timișoara, Sibiu sau Piatra Neamț, compania are aproape 500 de angajați în România și 20.000 la nivel global.

“În retail oamenii trebuie să fie motivați și dedicați, de aceea suntem mereu atenți la amănuntele care pot aduce un plus de mulțumire colegilor noștri. Atitudinea pozitivă este foarte importantă atunci când lucrezi direct cu clienții, iar un angajat fericit va fi și un ambasador al companiei”, a continuat Alex Bratu.

Legea privind modificarea valorii nominale a tichetelor de masă a fost modificată în luna octombrie, astfel încât angajatorii pot acorda începând de la 1 decembrie câte un tichet pe zi cu valoare maximă de 15 lei. Angajatorii nu sunt obligați să acorde suma maximă, ci doar să nu o depășească. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *