free download 78 travel guides written by experts

JURNALUL LUI COSTEL – exclusiv la Romantica

Romantica va fi 24 de ore din 24 alaturi de Costel Busuioc

Costel Busuioc revine in Romania. Victorios. I-a cucerit pe spanioli cu vocea sa de aur pentru care a fost poreclit Pavarotti din Carpati si a fost marele castigator al concursului „Hijos de Babel“ pentru care a fost considerat un erou national. Romantica a fost singura televiziune din Romania care a preluat integral concursul castigat de Costel si ramane alaturi de cel care a devenit un simbol al romanilor din Spania. Costel revine in Romania, vine sa cante pentru romani. Iar Romantica va fi alaturi de el in  permanenta, iar pentru toti cei care il iubesc pe Costel va prezenta zilnic Jurnalul lui Costel. Telespectatorii postului de televiziune il vor putea urmari pe Costel si vor vedea cum il primeste acum Romania pe "Pavarotti din Carpati"! De  sambata, 7 iunie, de cand Costel va sosi in Romania si pana luni, 16 iunie, cand acesta va pleca din tara, o echipa Romantica va fi alaturi de el 24 de ore din 24. Telespectatorii Romantica vor  vedea daca anii de pribegie si de  saracie, daca emotiile coplesitoare prin care a trecut la Hijos de Babel l-au schimbat. Costel va povesti cum a muncit zile in sir pentru a avea acum primul disc din viata sa.

Din 9 iunie, la “Ca’n cana” si la  “Jurnalul public”, zilnic, postul de televiziune va transmite fiecare pas al lui Costel cel victorios care revine sa sarbatoreasca  victoria prin muzica, vine sa cante pentru romani cu muzicieni romani. Reporterii Romantica, Iuliana Chivu si Bianca Oanea vor compune jurnalul lui Costel in fiecare zi exclusiv la postul de televiziune. Iar la final, dupa plecarea eroului cantaret, vom vedea o productie tip reality cu fiecare pas al lui Costel,  cum este primit de romani, cum vede el Romania dupa mai multi ani de absenta. Costel, cel devenit din  cersetor print, un artist cu renume acum, vine sa spuna direct un multumesc tuturor celor de acasa care  i-au trimis mii si mii de mesaje de incurajare pe timpul concursului, celor care au sarbatorit de la distanta fiecare melodie pe care a interpretat-o la Hijos de Babel.

Costel Busuioc a castigat, pe 12 martie, finala "Hijos de Babel". Romantica a fost singurul post de televiziune care a transmis editiile competitiei spaniole in care a participat Costel. "Pavarotti din Banat" este acum sub contract cu Sony BMG care i-a produs deja un prim CD. Este rezultatul primelor saptamani de muca in studiouri, alaturi de o orchestra si sub indrumarea directa a mai multor profesori. Costel are o  voce care poate sa acopere mai multe genuri muzicale, este un tenor de coloratura care poate cinta fermecator arii din opere, cantonete sau romante clasice. Pe disc sunt imprimate „Santa Lucia“, Ojos de  Espana" si "El mundo", celebra melodie „Yesterday“ a grupului Beatles, ariile de inspiratie spaniola ("La malagueña") si cantece inedite compuse exclusiv pentru el ("Vivo" si "Con la espuma del mar").

Romantica este din nou alaturi de Costel si te invita sa vezi din 9 iunie, in fiecare zi Jurnalul lui Costel.

Bucuresti, 06.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *