Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jurnalistul economic Moise Guran trece la divertisment

El va debuta în această sâmbătă, la emisiunea Răzushow, alături de Constantin Trofin şi Mihai Răzuş

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 18.35, emisiunea „Răzushow” de la TVR 2 va marca un moment inedit în care telespectatorii vor vedea o altă faţă a lui Moise Guran, jurnalistul economic ce prezintă emisiunea „Ora de business” la TVR 2. El va fi invitatul acestei ediţii alături de Constantin Trofin, prezentatorul emisiunii „La mustaţă”. Echipa celor „3 grei” de la TVR 2 (Trofin, Guran, Răzuş) va fi completată în această sâmbătă de trupa „Les Elephants Bizarres” – care va aduce câteva momente artistice de excepţie.

Pentru prima dată la TVR 2, înconjurat fiind de Răzuş şi Trofin (cei doi colegi care moderează emisiuni de divertisment), Moise Guran va trebui să accepte provocarea acestora de a intra în ritmul lor. Aşa se face că, pe parcursul emisiunii, el va ajunge să facă mărturisiri surprinzătoare şi ne va dovedi că este o persoană cu un simţ al umorului extraordinar. Iar ca tabloul acestei ediţii să fie complet, nici Constantin Trofin nu se va lăsa mai prejos şi dezvălui în premieră tot felul de aspecte amuzante din viaţa sa. Un mic exemplu ar fi părerea pe care Trofin o are despre aeroporturi şi despre cea mai ciudată experienţă prin care acesta a trecut, fiind un pasager aproape săptămânal al curselor Bucureşti-Cluj şi retur.

Ce mărturisiri amuzante vor face Moise Guran şi Constantin Trofin – rămâne să aflaţi urmărind în această sâmbătă, de la ora 18.35, emisiunea Răzushow – „un show ghiduş cu Mihai Răzuş”.

Foto: Ioana Chiriţă / TVR

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *