free download 78 travel guides written by experts

Jurnal de bord, ziua 1

Congres International Advertising Associaton

Washington DC, ziua 1 a congresului IAA
 
Nici nu a început bine congresul şi uite că avem ceva de spus. Adică avem deja motive să fim mândri că suntem aici: avem primul vicepreşedinte român al IAA Worldwide, pentru comunicare.

Felix Tătaru a fost ales vicepreşedinte IAA worldwide. O recunoaştere fantastică pentru primul român care şi-a făcut un nume într-o organizaţie mondială a profesioniştilor din marketing şi comunicare.                    Felix, lângă mine acum spune: “lasă asta, zi de Washington, capitala decizională a lumii. Mai zice: nici nu ştiu ce să spun. E o onoare, sigur, dar asta e un cuvânt prea mic. Las’ că spun eu: suntem mândri de tine, Felix, vicepreşedinte al IAA worldwide, ales la Washington. Capitala mondială a publicităţii, pentru următoarele 3 zile. Revenim şi mâine.”
          
La Washington a început Congresul mondial al International Advertising Association, cu tema “What’s coming next?”.
        
Ziua Zero a congresului a fost dedicată educaţiei, context în care proiectul care a fost prezentat ca “Best Practice” a fost Şcoala IAA, proiect al filialei din România. Afrodita, Cristina şi Dan, reuniţi şi aici ca suflet al şcolii au spus lumii întregi de ce nu te opreşti niciodată din învăţat.
      
O lecţie de excelenţă pentru IAA worldwide, de la una dintre cele mai tinere filiale.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *