Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Juriul X Factor pentru prima data impreuna astazi la Acces Direct

Sunt cunoscuţi, sunt apreciaţi, sunt diferiţi şi nimeni nu şi i-ar fi imaginat vreodată pe toţi trei la aceeaşi masă. Antena 1 i-a adus împreună şi din toamnă telespectatorii îi vor putea vedea pe Delia, Cheloo şi Dan Bittman la masa juriului X Factor. În premieră, cei trei vor apărea împreună astăzi, într-o super ediţie Acces Direct. Audiţiile X Factor au început, iar caravana continuă căutările factorului X în toată ţara.

Pentru a ajunge la întâlnirea cu Delia, Cheloo şi Dan Bittman, românii trebuie, întainte de orice, să se prezinte la audiţii. Caravana X Factor a pornit vinerea trecută în căutarea factorului X şi a poposit până acum la Craiova şi Sibiu. Joi, pe 21 iunie, e rândul bănăţenilor să arate că au factorul X. Răzvan şi Dani, gazdele show-ului de la Antena 1 îi aşteaptă pe toţi cei care cred că au voce, charismă, prezenţă scenică, pot face show şi pot transmite emoţie, la audiţiile de la hotelul Boavista din Timişoara. Urmeză apoi întâlnirea cu clujenii, pe 24 iunie, pentru ca pe 27 iunie caravana să sosească la Iaşi. Prima fază a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Între timp, juriul X Factor îşi intră serios în pâine. Telespectatorii îi vor putea vedea pe Cheloo, Delia şi Dan Bittman, pentru prima dată împreună în această seară într-o super ediţie Acces Direct cu Simona Gherghe. Cei trei vor vorbi despre rolurile lor de jurat şi mentor, despre cum vor colabora, dar şi despre cum se vor întrece în găsirea factorului X.

Delia, Cheloo şi Dan Bittman au filmat ieri primul promo pentru super show-ul X Factor. Cum a fost la filmăr, telespectatorii vor afla de asemenea de la cei trei, la Acces Direct.

X Factor revine în toamnă cu un nou sezon la Antena 1. Pe lângă şansa de a-şi schimba vieţile, concurenţii pot câştiga şi un premiu substanţia, în valoare de 200.000 de euro. Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *