Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Juriul de la “KIDSing” a dat in mintea copiilor

In calatoriile prin tara, pentru a gasi cei mai bune voci de copii, cei trei jurati de la “KIDSing” au dat in mintea copiilor nu de putine ori. La Iasi, de exemplu, vedetele au avut liber la joaca, alaturi de micutii care venisera in parc sa se dea in carusel. Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita s-au amestecat cu cei mici si s-au amuzat teribil mancand vata pe bat sau impartind trecatorilor baloane colorate.

“E atat de frumos sa redevii copil! De cand sunt implicat in «KIDSing» parca retraiesc si mai puternic senzatiile din copilarie. Emotiile sunt uriase de fiecare data cand un copil intra pe scena sau cand parintii i se alatura apoi la primirea verdictului. Ii urmaresc de multe ori pe copii in culise, cand isi repeta piesele, cu maxima seriozitate, ca inaintea celui mai important examen. Alteori se produc mici ambuscade, se bruiaza unii pe altii, se provoaca sau canta impreuna, chiar daca sunt concurenti”, a povestit Wilmark.

Spectacolul „KIDSing” continua miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D! Show-ul „KIDSing” este un format international si unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor. “KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.

Bucuresti, 16.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *