free download 78 travel guides written by experts

Juriul de investitori de la Net Start-Up si-a ales proiectele pentru finantare

Pe data de 3 decembrie a avut loc finala competitiei Net Start-Up, dedicata ideilor si proiectelor in mediul online. Competitia a fost un prilej de promovare si vizibilitate in mediul de business pentru proiectele inscrise in cursa pentru atragerea unei investitii din partea juriului de antreprenori. Cel mai apreciat proiect a fost o aplicatie de task management, intitulata TaskWriter si prezentata de Viorel Spinu. Proiectul a atras atentia a trei dintre investitorii din juriu, care au stabilit o intalnire viitoare pentru discutii privitoare la o investitie comuna. Competitia Net Start-Up se afla la a doua editie a avut loc in cadrul evenimentului Netcamp, organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia. Evenimentul a fost sponsorizat de Beko.

Potentialul de dezvoltare a aplicatiei online Taskwriter a fost apreciat de Rachad El Jisr (fondator Rockmedia), Daniel Enache (fondator, Thousand Tiny Tigers) si Vlad Stan (fondator, Seed Money). Acestia vor discuta despre o potentiala investitie comuna. Dan Virtopeanu (General Manager, Voxline Communication), participant in cadrul evenimentului Netcamp, a fost si el interesat de acest proiect, iar discutiile urmeaza a se derula in perioada urmatoare.

Un alt proiect care a atras atentia investitorilor a fost un comparator online de preturi, intitulat Listapreturi.ro. Dan Calugareanu (CEO Alliance Computers & Magazinultau.ro) si-a exprimat disponibilitatea pentru o discutie, urmata de investie, cu Paul Habina, fondatorul proiectului Listapreturi.ro

Vlad Stan s-a aratat de asemenea interesat de proiectul TWIP, prezentat de Bogdan Bocse, iar Daniel Enache este interesat si de o discutie cu antreprenorii din spatele proiectelor "Doctori din ro" si "Doctorbun.ro".

“Dorim sa felicitam toate proiectele inscrise in competitia Net Start-Up din acest an. Scopul final este ca mediul online local sa se dezvolte prin proiecte de calitate, profitabile si mai ales utile pentru consumatorii finali. Cele 10 proiecte finaliste s-au luptat pentru interesul celor 6 investitori si ne bucuram ca sunt cateva idei care au ajuns la punctul unei discutii in vederea unei investitii ulterioare”, sustine Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Consult.

Juriul din acest an al competitiei Net Start-Up a fost compus din Vlad Stan (fondator, Seed Money), Daniel Enache (fondator, Thousand Tiny Tigers), Alexandre Almajeanu (antreprenor roman stabilit in Franta), Dan Calugareanu (CEO, Alliance Computers & Magazinultau.ro), Sergiu Biris (Fondator, Trilulilu), Rachad El Jisr (fondator, Rockmedia). Fiecare investitor a avut la dispozitie 5000 de euro pentru a investi intr-unul sau mai multe proiecte, in functie de gradul de atractivitate, profitabilitate si aplicabilitate pe piata online din Romania.

Competitia Net Start-Up s-a desfasurat in cadrul evenimentului Netcamp, care a avut loc pe data de 3 decembrie la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti.

In urma unei selectii preliminare, din 36 de proiecte inscrise in competitie, au fost alese 10 care au fost prezentate in fata juriului de investitori. Cei 10 finalisti au fost Bogdan Bocse (TWIP), Alexandru Circei (LiveMag), Vlad Georgescu (Doctori din Ro), Florin Grozea (eOK), Paul Habina (Listapreturi.ro), Iulian Manea (eMomentul.ro), Tudor Maxim (Cladiridebirouri.ro), Teodor Mincu (doctorbun.ro), Viorel Spinu (taskwriter.com), Cristian Vasie (lipalipa.ro).
Mai multe informatii despre competitia Net Start-Up si evenimentul Netcamp sunt disponibile pe site-ul www.netcamp.ro

Bucuresti, 05.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *