free download 78 travel guides written by experts

JURIUL celei de-a VII-a editii a

“Concursului National de Scenarii”
Ediţia 2007

“Concursul National de Scenarii” se află deja la cea de-a VII-a ediţie.
HBO Romania va organiza şi în acest an Concursul în parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Juriul care va citi si selecta scenariile câştigătoare este alcătuit din următorii membri:

§    Cristina Corciovescu – Critic de film
§    Andrei Creţulescu – Senior Writer / Producer HBO/Critic de film
§    Mihai Chirilov –Director TIFF/Critic de film
§    Constantin Popescu – Regizor/Scenarist
§    Dragoş Bucurenci– Scriitor

Vă reamintim că se vor acorda următoarele premii:

·    ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” este in valoare de 2000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

·    ”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” este in valoare de 1000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

·    ”Premiul HBO  – 3 zile la TIFF” este un premiul care a aparut anul trecut si pe care dorim sa-l oferim si anul acesta: el va fi pus la dispozitia celor 6 (sase) finalisti ai celor doua categorii si consta in urmatoarele: : 3 zile de festival al căror cost va fi acoperit integral (pe lângă cazare şi transport  acest pachet include şi accesul gratuit al finaliştilor la toate proiecţiile şi invitaţii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile – detalii despre aceste evenimente puteţi gasi pe site-ul  www.tiff.ro , începand cu data de 25 mai 2007).

Bucuresti, 18.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *