free download 78 travel guides written by experts

Juratul Tudor Constantinescu intra in competitia Top Chef

Provocările celor trei juraţi îi pun la încercare tot mai mult pe concurenţii rămaşi în competiţia „Top Chef”. În ediţia trecută, la proba duelului, Mirela Ivaşcu şi Daniel Grosu au fost nevoiţi să gătească sufleu. Cu toate că preparatele lor nu au fost excelente, niciunul dintre ei nu a fost eliminat, lucru care a creat nemulţumiri în rândul celorlalţi bucătari, motiv pentru care, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, toţi concurenţii vor fi nevoiţi să gătească sufleu.

La îndemnul celor doi colegi de juriu, Chef Joseph Hadad şi Chef Nicolai Tand, Tudor Constantinescu a intrat în competiţie alături de concurenţi şi a acceptat provocarea de a găti sufleu: „Am simţit ce înseamnă o probă în faţa camerelor şi ce înseamnă să găteşti printre concurenţi. Chiar nu este uşor. Am avut foarte mari emoţii şi mi-era teamă că nu-mi va ieşi mai ales că nu am mai gătit sufleu de 10 ani”, povesteşte Chef Tudor Constantinescu.

În momentul degustării sufleului gătit de Tudor, Chef Joseph Hadad a fost de-a dreptul încântat de ceea ce a reuşit colegul său să gătească, motiv pentru care, Tudor a fost copleşit de emoţii: „Datorită reacţiei lui Joseph, astăzi am simţit că am primit un premiu. Când l-am cunoscut prima oară aveam 17 ani şi îl vedeam ca pe un Zeu în bucătărie. Ce am simţit după ce am văzut reacţia pe care a avut-o după de a gustat sufleul meu este de nedescris”, mărturiseşte membrul juriului Tudor Constantinescu. Întregul moment va putea fi urmărit la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 03.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *