metalshow

Juratul roman la Cannes Lions

Liderul roman al uneia dintre cele mai premiate agentii de PR din Estul Europei va juriza la Cannes 2010

Dupa ce in 2009 Romania a fost reprezentata pentru prima data intr-un interval de 56 de ani in panelul juratilor de la Cannes Lions, in 2010 un nou evaluator roman se va afla in iunie  la pupitrul juratilor – celebritati ale mediului professional international.

Categoria la care juratul roman va evalua este cea a relatiilor publice. La cererea organizatorilor britanici, propunerile de jurati au fost facute din randul liderilor de agentii de PR romanesti cu cel mai consistent box office la capitolul de premii internationale.

Shortlist:

a) Agentie de PR care detine in competitiile internationale numeroase trofee la competitii variate: European Excellence Award, Stevie Award, SABRE si Golden Drum. Persoana nominalizata – liderul agentiei.

b) Singura agentie care a castigat 3 trofee la IPRA, considerat Oscarul PR-ului, avand in palmares de asemenea trofee la SABRE sau European Excellence Awards.  Persoana nominalizata – unul dintre managing partnerii companiei.

Optiunea finala:

c) Singura  agentie romaneasca de PR  care detine grand prix-ul unei competitii internationale de profil (Platinum Award for Best PR Program of the Year at Sabre Awards 2008), precum si performanta de a fi cea mai premiata agentie din Europa de Est in 2008. O companie care a castigat in cei doar 3 ani de existenta 6  premii si alte 10 nominalizari la una dintre cele mai prestigioase competitii europene de profil (SABRE si European Excellence Awards). Liderul agentiei a fost primul jurat roman la SABRE in 2009. In 2010, aceeasi persoana va reprezenta Romania in panelul evaluatorilor de la Cannes 2010.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *