free download 78 travel guides written by experts

Juratii X Factor taie in carne vie

Din 5000 de aspiranţi la marele premiu rămân 24

Concurenţii X Factor au ajuns în Bootcamp. Duminică şi luni, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări evoluţia celor 196 de concurenţi care au trecut de etapa audiţiilor în cea mai solicitantă probă din concurs: tabăra de pregătire. Timp de trei zile, juraţii taie în carne vie şi fac eliminări pe bandă rulantă, astfel că, la final, vor rămâne cei mai buni 24.

Au fost 5000, au rămas 196 şi, în curând, se vor confrunta cu cea mai drastică selecţie dintr-un concurs de gen din lume. Concurenţii care au reuşit să treacă de etapa audiţiilor intră în tabăra de pregătire, un cantonament de trei zile la finalul cărora vor rămâne cei mai buni. Lecţii de canto, ore de coregrafie şi situaţii inedite şi eliminări pe bandă rulantă, acestea sunt, în mare, coordonatele celei de-a doua etape X Factor. La finalul fiecărei zile, zeci de concurenţi vor pleca acasa, dacă nu au reuşit să demonstreze că sunt printre cei mai buni. Dacă în etapa audiţiilor fiecare avea şansa la aproximativ 10 minute de evoluţie individuală, în Bootcamp, probele sunt mult mai difcile, cei selectaţi trebuind să cânte şi să se facă remarcaţi atât individual cât şi în grupuri.

Care vor fi cei 24 de semifinalişti, care vor ajunge apoi în vizită la casele juraţilor, telespectatorii vor afla urmărind duminică şi luni, de la 20.30, X Factor, numai la Antena 1.

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *