free download 78 travel guides written by experts

Juratii X Factor, in discutii aprinse pana la trei dimineata

A venit momentul deciziilor dure la X Factor. Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, cei trei juraţi vor stabili care dintre cei 196 de concurenţi ajunşi în bootcamp merită să rămână în competiţie şi care dintre ei trebuie să plece acasă. Cei trei s-au întâlnit în Bucureşti pentru cea mai dură evaluare de până acum. Au urmărit din nou prestaţiile concurenţilor, au analizat, au comparat, au argumentat şi abia în jurul orei trei dimineaţa au ajuns la o formulă pentru primele eliminări.

După această primă evaluare, un sfert din cei ajunşi în bootcamp vor pleca acasă, dar selecţia va continua pentru restul cu noi provocări şi probe din ce în ce mai complexe. Doar 24 dintre ei vor avea şansa de a-şi continua drumul către titlul de X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro.

În tot acest timp în care juraţii deliberau, concurenţii se bucurau de o petrecere pe cinste într-o locaţie exclusivistă din apropierea Bucureştiului. Nici prin gând nu le trecea ce urma să se întâmple a doua zi.

Cum s-au desfăşurat primele zile în bootcamp, vedeţi astăzi, de la 20.30, la X Factor.

Bucuresti, 28.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *