free download 78 travel guides written by experts

Juratii „Next Star” croiesc destinul unei concurente

Dan Negru alături de juriul „Next Star” a încurajat întotdeauna talentul şi pasiunile copiilor veniţi la super show-ul cu prichindei, astfel că, în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, juriul a luat atitudine atunci când o concurentă a mărturisit că se va lăsa de muzica pop pentru a-şi îndrepta atenţia către cea clasică.

„Războiul” a început în momentul în care fetiţa a mărturisit că pe scena „Next Star” va cânta pentru ultima dată muzică uşoară, urmând să-şi îndrepte atenţia către muzica clasică, la îndemnul mamei. De atât a avut nevoie juriul să ştie ca să intervină în această problemă, mai ales după interpretarea concurentei: „Asta te reprezintă. Ai calităţi pentru acest gen muzical. Ai luat trofee pe acest gen. Doamnă, aici îi stă bine!”, mărturiseşte Pepe. Nici Lora nu a putut sta deoparte şi a intervenit în această discuţie: „Important este ceea ce crezi tu, ce vrei tu, ce-ţi place ţie, nu mamei, nu nouă, dar acest gen muzical ţi se potriveşte mănuşă”, a adăugat Lora.

Telespectatorii vor putea afla joi la „Next Star”, începând cu ora 20:30, la Antena 1, care a  fost reacţia mamei fetiţei în momentul în care a fost asaltată de juraţi cu argumentele pentru care fiica ei n-ar trebui să renunţe la muzica pop.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *