free download 78 travel guides written by experts

Jupiter – Paradisul copiilor cu Teatrul Ion Creanga

In perioada   26 – 28 iunie va avea loc in statiunea Jupiter lansarea oficiala a proiectului Jupiter – Paradisul copiilor. Primaria Municipiului Mangalia in colaborare cu hotelieri din statiunea Jupiter si-au propus prin realizarea unui parteneriat public privat sa ofere pe parcursul intregului sezon estival un amplu program cultural, sportiv si de divertisment dedicat copiilor si parintilor aflati pe litoral.

Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, institutie culturala de prestigiu va deschide acest ambitios program  cu o serie de spectacole consacrate  pentru copii. Sambata, in complexul Paradis din Jupiter, ora 19:30, va avea loc avanpremiera spectacolului Un lup, o capra si trei iezi, regia Cornel Todea, productie a Teatrului Ion Creanga.

Copiii si parintii cazati in hotelurile care fac parte din grupul de initiativa a proiectului Jupiter -Paradisul copiilor, respectiv Hotel Delta, Hotel California, Hotel Capitol si Hotel Tismana vor avea acces gratuit la toate reprezentatiile.

Turistii  statiunii Jupiter se vor intilni in lunile iulie si august atit cu reprezentatii de teatru pentru copii, cat si cu  spectacole interactive, competitii sportive, dar si cursuri  de initiere in muzica si balet. Acestea din urma  vor avea o durata de 7 zile, avand ca finalitate premierea celor  mai talentati copii. Premiul  consta intr-un  sejur de o saptamana, gratuit, impreuna cu parintii  in statiunea Jupiter si de asemnea, participarea la  gala castigatorilor trofeului Jupiter – Paradisul copiilor, care va incheia programul .
   

RSVP –  Adriana Barbu
adriana.barbu@teatrulioncreanga.ro
Tel: 021.317.11.69 (interior 15)

Program  26-28 iunie 2009
Coplexul Paradis din Statiunea Jupiter

Joi, 25 iunie
Teatrul Ion Creanga din Bucuresti – ora 20.00, spectacol interactiv
 « DOUA VESTI SI TREI POVESTI », durata: 40 minute

Vineri, 26 iunie
   Teatrul Ion Creanga din Bucuresti – ora 19.30, spectacol interactiv  «PALARIA CU SURPRIZE », durata  40minute
   

Sambata, 27 iunie
       Teatrul Ion Creanga din Bucuresti – ora 19.30,  spectacol  «UN LUP O CAPRA SI TREI IEZI » – avanpremiera
   

Duminica, 28 iunie
Teatrul Ion Creanga din Bucuresti –  ora 10.00, SPECTACOL INTERACTIV , durata 30minute   

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *