metalshow

Juniper Networks estimeaza o crestere de 15%

a veniturilor nete

Recent, Juniper Networks, Inc. (NASDAQ: JNPR) a raportat rezultatele financiare inregistrate pana la 30 septembrie 2006.

Veniturile nete pentru cel de-al treilea trimestru din 2006 au atins cifra de 573,6 milioane USD, fata de 546,4 milioane USD in acelasi trimestru al anului precedent, in crestere cu 5%. Veniturile nete pentru primele 9 luni ale anului (pana la 30 septembrie) au atins cifra de 1.707,8 milioane USD, fata de 1.488,5 milioane USD in aceeasi perioada a anului precent, ceea ce semnifica o crestere de aproximativ 15%.

"Acest trimestru reflecta eforturile noastre continue de a inova si de a raspunde cerintelor clientilor nostri," a declarat Scott Kriens, presedinte si CEO, Juniper Networks. "Vom continua sa investim in competentele pe care le avem, in pietele din intreaga lume."

Concentrandu-se pe oferirea unor solutii performante de securitate si routing, Juniper Networks si-a imbogatit semnificativ portofoliul in ultimele trimestre. Astfel, Juniper a lansat recent trei noi aplicatii de securitate din familia Secure Services Gateway (SSG). Noile SSG 5, SSG 20 si SSG 140, combina in prezent functionalitatile de firewall/VPN cu cele de rutare oferind un set complet pentru Unified Threat Management (UTM). Aceeasi preocupare de perfectionare a portofoliului de solutii a determinat si lansarea unui nou produs in seria de routere M (MX960 Ethernet Services Router) si introducerea unor noi capabilitati pentru acceleratoarele de aplicatii WX/DX.

Bucuresti, 24.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *