Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

JUNIPER NETWORKS – CRESTERE DE 15%

Juniper Networks a anuntat rezultatele financiare inregistrate in trimestrul al doilea al acestui an, incheiat la 30 iunie 2006. Veniturile nete incasate de Juniper Networks in trimestrul al doilea din 2006 au atins nivelul de 567,5  milioane USD, fata de 493 de milioane USD incasate in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere de 15%.

Suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute in acest trimestru, de increderea acordata de clienti tehnologiilor Juniper Networks si de forta afacerii noastre," declara Scott Kriens, Presedinte si CEO in cadrul Juniper Networks. "Contribuind in mod semnificativ la accelerarea convergentei pe IP, vom beneficia de o cerere tot mai mare pentru capabilitatile unice ale echipamentelor Juniper Networks. Ne vom concentra pe procesul de consolidare si dezvoltare a companiei, utilizand in continuare inovatia ca avantaj competitiv".

Strategia Juniper Networks de dezvoltare bazata pe inovatie se reflecta intr-o serie de realizari inregistrate in decursul trimestrului trecut.

Ethernet cu densitate mare de porturi si costuri reduse;

Solutii cu capabilitati extinse de raportare si vizibilitate

Achizitia companiei Funk care va permite oferirea unor solutii superioare de al accesului si al autentificarii utilizatorilor.

Semnarea unui contract cu Microsoft pentru a oferi solutii de securitate de inalta performanta, capabile sa creasca nivelul de protectie pentru retelele, serviciile si aplicatiile IP si IPTV. In cadrul aceluiasi contract, Juniper ofera solutii de securitate pentru retelele IPTV companiilor care utilizeaza Microsoft® TV IPTV Edition.

Bucuresti, 25.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *