free download 78 travel guides written by experts

Juniorii BMW Motorsport au testat BMW M6 GT3 la Oschersleben

Bucureşti/München, 7 aprilie 2016. Pregătirile pentru începutul sezonului ADAC GT Masters, a cărui primă etapă va avea loc la 15-17 aprilie la Oschersleben (Germania), au intrat în faza finală odată cu testul oficial organizat pe Motorsport Arena.

Juniorii BMW Motorsport, Jesse Krohn (Finlanda) şi Louis Delétraz (Elveţia), au profitat de această ocazie pentru a realiza cele mai importante setări ale noului BMW M6 GT3 cu echipa Schubert Motorsport. Aceasta a fost şi prima apariţie pe circuit a Junior Car în designul special şi prima ocazie în care modelul de concurs a fost comparat cu concurenţa puternică. 34 de maşini GT se vor afla pe grilă pentru primele două curse.

Peste câteva zile, Krohn va reveni la Oschersleben pentru a concura în primele două curse ale sezonului alături de pilotul BMW în DTM Martin Tomczyk (Germania). Tomczyk va fi prezent pentru a-şi împărtăşi experienţa vastă în calitate de coechipier şi mentor. Delétraz îşi va face debutul în BMW M6 GT3 în cel de-al doilea weekend de cursă al ADAC GT Masters, la Sachsenring (Germania, 29 aprilie-1 mai), când cei doi juniori BMW Motorsport vor împărţi cockpitul Junior Car pentru prima dată.


Jesse Krohn: “Datorită apariţiilor mele în America de Nord şi în VLN, am acumulat deja câţiva kilometri cu BMW M6 GT3. Acest lucru a fost benefic pentru mine pe parcursul pregătirilor pentru începutul sezonului din ADAC GT Masters. Maşina este nouă şi are mult potenţial. Acum ţine de noi, piloţii şi echipa, de a profit de acest potenţial şi de a găsi setarea potrivită pentru fiecare circuit. Experienţa lui Martin Tomczyk ne va fi de mare folos în această privinţă. Aştept cu nerăbdare prima cursă a sezonului în BMW M6 GT3 Junior Car şi al său design fantastic. Va trebui să-mi schimb abordarea din curse de anduranţă în cele de sprint, dar sunt sigur că ne vom distra la maximum într-un pluton competiţional de înaltă calitate.”

Louis Delétraz: “Multe sunt încă noi pentru mine, mai ales că fac trecerea de la monoposturi, în care mi-am petrecut cel mai mult timp, la BMW M6 GT3. Încă am multe de învăţat, dar băieţii de la Schubert Motorsport mă ajută enorm şi văd îmbunătăţiri cu fiecare tur parcurs. Acest lucru se vede şi în timpii pe tur. Îmi place designul BMW M6 GT3 Junior Car şi abia aştept să urc pentru prima dată în cockpit pentru o cursă, la Sachsenring. Teste sunt foarte importante pentru mine. Cu toate acestea, ca pilot de curse, adevărata adrenalină o resimţi atunci când eşti pe grila de start şi vine momentul să intri cu adevărat în business.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *