free download 78 travel guides written by experts

Julie Mayaya & Friends concertează într-o formulă unică în „Live Session la The Jack’s Piano Bar”, un concept nou de Jam Session

Cea mai exotică voce a României, Julie Mayaya, le pregătește fanilor săi o surpriză marți, pe 10 octombrie, de la ora 23:00, la Jack`s. Artista va susține un concert cu un concept special, care îi pune în valoare nu numai calitățile vocale, dar și personalitatea veselă și plină de spontaneitate. „Live Session la The Jack’s Piano Bar” (George Enescu, 10, București) cu „Julie Mayaya & Friends” înseamnă în primul rând o atmosferă relaxată, o seară petrecută ca între prieteni, cu muzică bună, distracție și nu în ultimul rând improvizație și creativitate. După cum spune artista, proiectul își propune să reunească instrumentiști și soliști într-o „altfel” de apariție în fața publicului, cu un playlist care va conține atât melodii celebre, cât și cântece din repertorii proprii, dar și cu momente și piese create pe loc, totul pornind de la formula de bază: Julie Mayaya & Bandul (chitară, chitară bas, clapă, percuție).

„Am pornit de la ideea unui Jam Session în care se reunesc prieteni din industria muzicală românească, mai ales pentru că ador acest concept care, din păcate, nu are suficient de multă notorietate în România. Am doi prieteni foarte buni, bulgari, care facilitează astfel de evenimente în localul lor din București. Eu îi vizitez de mai bine de 10 ani și facem sesiuni într-un cadru foarte restrâns. Și pentru că de fiecare dată ne distrăm foarte mult, ne-am gândit că ar fi minunat să se bucure cât mai mulți oameni de astfel de seri, alături de noi”, declară Julie, entuziasmată de acest proiect.

Julie Mayaya & Friends

Artista se bucură și de susținerea colegilor din branșă, dar și a prietenilor. „Sunt convinsă că acest tip de interpretare live va avea un impact foarte bun, am primit deja feedback-uri pozitive atât de la colegii de breaslă, cărora le-am povestit despre Julie Mayaya & Friends, dar și din partea prietenilor, care abia așteaptă să avem primul eveniment”, adaugă artista, care își dorește să abordeze, pe lângă concertele cu structură clasică, și o latură inedită, care îi permite să se „joace” și mai mult pe scenă.

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut pe 17 februarie 1986 la Iași și a devenit cunoscută datorită participării la emisiunea „Vocea României”, unde a reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților cu piesa „Hurt” a Christinei Aguilera. L-a ales pe Horia Brenciu și a făcut o țară întreagă să se îndrăgostească de vocea ei, foarte asemănătoare cu cea a Tinei Turner, pe ritmuri de jazz și soul, câștigând astfel binecunoscutul concurs. După „Vocea României”, Julie Mayaya a cântat alături de antrenorul său în numeroase concerte din țară. În 2013, cei doi au lansat împreună piesa „Kiss on My Lips”, care a stat multe săptămâni în topuri. Single-ul ei de debut, „Stay”, a fost în clasamentul celor mai ascultate 100 de piese din România. Artista se numără printre artiștii de top ai companiei Global Records, iar cei care doresc să o invite la evenimente private pot consulta pagina Global Booking pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *