free download 78 travel guides written by experts

Julia Roberts vine la Pro Cinema, cu rolul de Oscar din filmul „Erin Brockovich”

Joi, 26 iunie, Pro Cinema te prinde cu un film de Oscar, „Erin Brockovitch”, difuzat la ora 22:00. Filmul prezintă o poveste emotionantă bazată pe fapte reale, ce o are protagonistă pe faimoasa actriță Julia Roberts, într-un rol de nota 10 ce i-a adus numeroase premii.

În regia lui Steven Soderbergh filmul „Erin Brockovich” prezintă viața unei mame singure, fără slujbă și lipsită de noroc. Dată în judecată din cauza unui accident de mașină, aceasta își convinge avocatul să-i dea o slujbă pentru a compensa ajutorul pe care i l-a dat și pentru a-i putea întreține pe cei trei copii ai săi.

La început, nimeni nu o ia în serios din cauza modului în care se poartă și hainelor pe care le îmbracă, însă totul se schimbă în momentul în care începe să investigheze un caz în care este implicată o companie de gaze și curent.

Erin este decisă să înfrunte acest adversar puternic, deși nicio altă firmă de avocatură nu a îndrăznit. Cu toate că avocatul ei, Ed Masry (Albert Finney), nu vrea să aibă nicio legatură cu acest caz, Erin nu acceptă să fie refuzată și ca urmare, cei doi încep o luptă incredibilă, care va ridica în picioare tot orașelul în care locuiesc. Pentru acest rol, Julia Roberts a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Filmul de 10 „Erin Brockovitch” poate fi urmărit joi seară la PRO Cinema, de la ora 22:00, după serialul „Friends”.

Pro Cinema te prinde!

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *