free download 78 travel guides written by experts

Julia Jianu si-a invinetit genunchii de dragul show-ului

Arta cere sacrificii, iar performanţa cu atât mai mult. Julia Jianu, una dintre cele opt vedete concurenţi ale show-ului Te cunosc de undeva! a simţit acest lucru pe propria piele săptămâna aceasta la repetiţiile pentru cea de-a doua ediţie a super show-ului difuzat de Antena 1. Artista şi-a învineţit picioarele repetând coregrafia.

În fiecare săptămână, cei opt concurenţi trebuie să intre cât mai bine în pielea unui artist din lumea muzicii româneşti sau internaţionale. În ediţia viitoare, difuzată de Antena 1 sâmbătă, de la 20.20, Julia Jianu îl va aduce pe scena super show-ului Te cunosc de undeva! pe David Bisball. Artistul latin este o explozie pe scenă, melodiile sale ritmate fiind însoţite, mai ales în concerte, de coregrafii nu tocmai uşor de reprodus.

Deşi aparent simple, mişcările sunt foarte rapide, ceea ce face destul de complicat cântatul live şi reprodusul coregrafiei. Mai mult, energia debordantă pe care Bisball o emană pe scenă se manifestă adesea în sărituri. Acelaşi spectacol inedit pe care Bisball îl aduce în toate concertele sale va încerca să îl pună în scenă şi Julia Jianu sâmbătă, la Te cunosc de undeva!. Ambiţioasă, Julia a încercat să imite una dintre cele mai spectaculoase mişcări ale cântăreţului, o aruncare în genunchi.

Nepregătită cu genunchiere, Julia şi-a învineţit picioarele la repetiţii, însă nu a renunţat uşor. Artista a repetat până când durerile au devenit insuportabile. Determinată însă, a mers la farmacie, a cumpărat un unguent special pentru ameliorarea durerilor şi genunchiere pentru protecţie şi ziua următoare a luat-o de la capăt.

Cum îi va ieşi coregrafia care i-a dat bătăi de cap, telespectatorii vor putea vedea pe 24 martie, de la 20.20, într-o nouă ediţie a show-ului Te cunosc de undeva! la Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *