Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Julia Jianu s-a ingrasat cu saci de nisip

Paştele aduce la Antena 1 patru zile de ediţii speciale. Printre acestea şi cea de-a cincea ediţie a super show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzatã sâmbãtã, de la 20.20. Vedetele s-au pregãtit cum au ştiut mai bine pentru a intra în pielea personajelor sale. Julia Jianu a apelat la un super truc pentru a o imita pe îndrãgita interpretã Gloria Gaynor: a cântat cu saci de nisip legaţi de picioare, pentru a se mişca pe scena asemenea unei femei cu greutate.

De Paşte, Antena 1 aduce distracţia şi mai aproape de telespectatorii săi. Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Mirela Boureanu Vaida, vedetele Te cunosc de undeva!, Gabriela Vrânceanu Firea, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Mihai Bendeac le pregătesc românilor patru zile de ediţii speciale.

Sâmbãtã, de la 20.20, vedete una şi una prind viaţã în interpretarea concurenţilor super show-ului „Te cunosc de undeva!”, iar momentele amuzante nu întârzie sã aparã. Julia Jianu a decis sã apeleze la un şiretlic pentru a se mişca pe scenã asemenea unei femei cu greutate. Trebuind sã o imite pe legendara Gloria Gaynor, Julia şi-a legat saci de nisip de picioare, pentru a se mişca întocmai ca îndrãgita artistã.

„Am nimerit sã o imit pe Gloria Gaynor, mai în vârstã şi mai plinuţã decât mine! Când cântam şi mergeam pe scenã de colo colo, la repetiţii, nu aveam greutatea unei femei mai plinuţe. Ca sã reuşesc, mi-am prins la picioare doi saci de nisip, de câte un kilogram şi jumãtate fiecare, din aceia pe care îi folosim la fitness, iar rochia fiind foarte lungã m-a ajutat sã nu se vadã nimic!”

Surpriza serii va veni din partea Simonei Gherghe. Talentatã la cântat, prezentatoarea emisiunii Acces Direct ii va surprinde pe telespectatori cu o transformare uluitoare. Simona a acceptat provocarea de a fi invitat special la „Te cunosc de undeva!”, iar telespectatorii o vor putea vedea aşa cum nu au mai vãzut-o niciodatã. Brunetã, bronzatã şi foarte sexy , Simona va intra in pielea solistei trupei Pussycat Dolls. Nu doar look-ul va fi surprinzãtor, ci şi genul muzical abordat şi coregrafia. Telespectatorii o vor putea vedea pe Simona aşa cum nu au vãzut-o niciodatã sâmbãtã, în ediţia specialã de Paşte „Te cunosc de undeva!”, de la 20.20, la Antena 1.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *