free download 78 travel guides written by experts

Julia Jianu a prins gustul transformarilor din showul „Te cunosc de undeva”

Vezi foto incendiare cu noul look al vedetei!

Julia Jianu este una dintre cele opt vedete care vor concura primăvara aceasta în cel mai recent proiect al Antenei 1, “Te cunosc de undeva”. Formatul propune un concept în premieră pe piaţa media din România, cel de transforming show, vedetele acceptând provocarea de a trece prin transformări uluitoare pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii. Se pare că Julia a prins deja gustul transformărilor, luând decizia de a-şi schimba şi look-ul pentru show. Părul buclat a fost un punct de plecare curajos, însă transformările incredibile prin care va trece vedeta vor începe odată cu supershowul primăverii de la Antena 1! Vezi foto cu noul look super sexy al Juliei!

“Mi-am schimbat imaginea pentru că ştiu că mă aşteaptă foarte multe transformări şi m-am gândit să încerc şi altceva decât în mod obisnuit. Sunt foarte entuziasmată deoarece îmi plac provocările artistice şi nu m-aş da în lături să imit o gamă cât mai variată de personaje, chiar dacă sunt personaje de sex opus, cântăreţi de culoare, personaje excentrice sau orice alt personaj care va presupune să trec printr-o transformare uluitoare” spune Julia.

Telespectatorii se vor putea bucura de super show-ul “Te cunosc de undeva”, de pe 17 martie, numai la Antena 1. CRBL, Delia Matache, Dan Helciug, Maria Buză, Julia Jianu, Iulian Vasile, Lora şi Jorge, acestea sunt numele celor opt concurenţi care vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 10.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *