free download 78 travel guides written by experts

Jucatorii de la Full Tilt Poker au strans peste 580.000 de dolari

pentru campania „Ajutor pentru Haiti"

Jucatorii de la Full Tilt Poker au ajutat la strangerea de fonduri, mai mult de 500.000 de dolari, prin intermediul campaniei „Ajutor pentru Haiti", in sprijinul zonei afectate din Haiti. Mai mult de 22.700 de jucatori Full Tilt Poker au făcut donatii in urma cutremurului de magnitudine 7.0 care a avut loc in luna ianuarie al acestui an.

Toate fondurile obtinute au fost donate Crucii Roşii, Medici Fara Frontiere si UNICEF. Pentru aceasta cauza, fiecare jucator care s-a inregistrat la turneul „Ajutor pentru Haiti” si a donat taxa de inscriere. De asemenea, jucatorii au contribuit prin turneele "no play", care le-a permis sa doneze fara sa joace sau sa doneze direct la Full Tilt Poker in contul "Ajutor pentru Haiti". 

Jucatorii au donat mai mult de 290.000 dolari in doar şapte zile. Mai mult, pentru a contribui si mai mult la sustinerea acelei regiuni, Full Tilt Poker s-a angajat sa stranga si mai multe fonduri, in prezent suma stransa ajungand la peste 580.000 dolari.

Jucatorii pot continua sa sprijine aceasta cauza prin donarea unei sume de bani, plecand de la 5 dolari in contul "Ajutor pentru Haiti".

Pentru mai multe informatii cu privire la modul de a transfera fonduri, precum şi mai multe detalii privind campania "Ajutor pentru Haiti", va rugam sa consultaţi www.fulltiltpoker.com/aid-for-haiti.

Bucuresti, 01.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *