free download 78 travel guides written by experts

Jucariile educationale, creative si cele care stimuleaza miscarea

– in crestere in vanzarile online

Jucăriile educative, cele care stimulează creativitatea, dar și mișcarea și descoperirea distractivă a lumii sunt tot mai alese de către parinți, conform magazinului online de jucării www.LumeaCopiilor.com.ro, administrat de Efalia SRL, importator și distribuitor de jucării pentru toate vârstele. Astfel, jucăriile tradiționale, jucăriile de pluș, păpușile, armele de jucărie, mașinuțele clasice și super-eroii "la modă" au mai pierdut din teren în fața altor jucării mai noi, mai creative, care îi atrag nu doar pe cei mici, dar și pe părinți.

Tendința se poate explica prin gradul de informare tot mai ridicat al românilor, care au descoperit cât de mult contează în educația copiilor chiar și jucăriile din primii ani de viață. Într-o eră a vitezei și a recordurilor mereu depășite, copiilor le este stimulată creativitatea, sunt "păcăliți" să învețe jucându-se, sunt stimulați să aleagă mai mult mișcarea și jocurile de socializare directă în dauna jocurilor pe computer și a socializării prin rețele online. Soluțiile îi preocupă tot mai mult pe părinți, iar vânzările online în această zonă reflectă și targetul magazinelor online – persoanele care cumpără produse pe internet sunt în general mai active social, mai informate, mai educate, trăiesc în orașe mari și se informează online pentru tot mai multe alegeri din viața de zi cu zi. Nu în ultimul rând, prețurile mai mici ale produselor comercializate online avantajează comerțul pe internet, în defavoarea marilor magazine de retail offline.

Dintre jocurile logice, jocurile cu sfoară Eureka, puzzle-urile și jocurile Hanayama din metal sunt cele mai atractive, fiind cu adevărat stimulative pentru dezvoltarea intelectului, la fel ca și un joc de șah. Trotinetele, tricicletele cu și fără pedale, mașinuțele și motocicletele electrice, dar și bicicletele speciale pentru copii – în prezent cu funcții tot mai avansate inclusiv pentru securitatea deplină a acestora – sunt alese de parinți pentru a le consuma copiilor energia într-un mod sănătos, departe de televizor, computer și alți stimuli care promovează sedentarismul precoce. Pe piață au apărut tot mai multe jocuri și jucării inedite, care îi atrag instant pe cei mici, dar care stimulează gândirea, interacționând în mod complex cu copiii, chiar și în lipsa altor parteneri de joacă.

"Producătorii de jucării simt această tendință din piață și, pe lângă nevoia de "nou", le oferă copiilor jucării creative, care reușesc să-i atragă mult și pe părinți – factorii de decizie la cumpărături, "filtrul" înainte de acțiunea de cumpărare. Jucăriile creative și educaționale nu sunt deloc anoste, căci sunt dedicate copiilor, "juriul" decisiv, după aprobarea părinților", a explicat Silviu Ștefan, manager al magazinului online de jucării www.LumeaCopiilor.com.ro.

"Târgurile de profil din Europa aduc în prim-plan tot mai multe creații inovatoare, iar jocurile "validate" și de părinți sunt cu adevărat atractive pentru copii, captându-le atenția și interesul, stimulându-i să descopere lumea prin joc. Se poate spune că multe jucării noi sunt caracterizate nu doar de ingeniozitatea creatorilor, ci sunt adevărate aplicații ale studiilor științifice din ultima perioadă, astfel încât cercetările privind dezvoltarea psihică și motorie a copiilor vin în mod direct în ajutorul părinților. Evident, Statele Unite ale Americii și Europa de Vest dau tonul în acest sens în zona de inovație, chiar dacă producția efectivă este de cele mai multe ori realizată în China", a mai adăugat reprezentantul www.LumeaCopiilor.com.ro.

Magazinul online www.LumeaCopiilor.com.ro cuprinde jucării pentru toate vârstele, jucării de sezon (mingi și jucării de plajă, seturi nisip și produse gonflabile, precum și săniuțe și alte articole de iarnă), jucării pentru "utilizare" în casă sau în grădină. Jucării de toate dimensiunile și pentru toate bugetele pot fi găsite în "raioanele" magazinului.

LumeaCopiilor.com.ro oferă și mobilier special pentru camera copilului, dotări complete pentru centre de joacă, jocuri distractive, dar și multe alte produse utile pentru părinți: apărători și protecții copii, premergătoare copii, cărucioare copii, pătuțuri copii și scaune auto speciale.

De asemenea, pe www.LumeaCopiilor.com.ro pot fi comandate online, direct din stoc, rucsacuri și genți, prosoape, pleduri și lenjerii, papuci, corturi și accesorii, saci de dormit, saltele și multe altele. Copiii pot alege mașinuțe electrice și motociclete electrice, mașinuțe și triciclete cu și fără pedale, păpuși, arme de jucărie pentru copii, biciclete pentru copii, jocuri logice, leagăne, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *