bucharest tech week 2021

JQ Development lansează Collection 10 în sectorul 1 al capitalei, un proiect de vile adresat clienților cu bugete de jumătate de milion de euro

Compania JQ Development anunță lansarea primului său proiect rezidențial sub forma unui cartier-boutique cu un design unic în România, situat în nordul capitalei, lângă Stejarii Country Club și Pădurea Băneasa. Denumit Collection 10, ansamblul cuprinde o colecție de zece vile elegante cu o estetică modernă sofisticată, proiectate de arhitectul multiplu premiat Bogdan Neagu. Vilele au dotări exclusiviste precum saună, lift interior, uși cu toc invizibil și încăperi care ajung până la 4,2 m înălțime.

Unicitatea Collection 10 constă într-o abordare arhitecturală inedită, cu retrageri și volume jucate ce dau o armonie distinctă ansamblului. Casele, luminoase și cu suprafețe de 300 de metri pătrați, au parter și două etaje. Fiecare nivel este gândit ca un volum separat cu o dispunere creativă și fluidă a spațiilor interioare, bine integrat în același timp pe verticală în întreaga construcție. Toate vilele sunt prevăzute cu grădină, trei terase ce nu sunt vizibile din locuințele vecine și locuri de parcare. Datorită calităților sale, proiectul a fost finalist încă de pe planșetă în competiția de arhitectură Romanian Building Awards 2019.

„Viziunea noastră a fost Casa ca obiect de artă, iar Collection 10 se remarcă printr-o ofertă premium, de la poziționarea propriu-zisă și acces, la design, finisaje, materiale și funcționalitate. Am fost preocupați în primul rând de nevoile reale ale familiei contemporane, care își dorește confort și siguranță într-o comunitate aleasă, viață activă în mijlocul naturii, dar și conexiuni rapide cu orașul. Toate acestea, desigur, pe lângă intimitate într-un spațiu privat, elegant și funcțional”, a declarat Viorel Pascale, fondatorul companiei JQ Development.

Collection 10

Proiectarea acestui cartier reprezintă prima colaborare între dezvoltatorul său și arhitectul principal al biroului NBC ARHITECT, Bogdan Neagu. Selectat în primii 50 de arhitecți din România de către Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Business Week Magazine, B. Neagu deține un portofoliu versatil de proiecte rezidențiale și de modelare urbană.

„Fiecare nivel al caselor din Collection 10 este atent gândit și pus în valoare atât separat, cât și alături de celelalte elemente care întregesc spațiul locativ. Beneficiarii unei astfel de locuințe se vor bucura de o casă suficient de mare și luminoasă, într-o zonă discretă, cu acces ușor și un mare potențial de investiție”, completează Bogdan Neagu, reprezentantul NBC ARHITECT.

Imobilele de lux sunt situate pe Drumul Lăpuș nr. 75 – 77 și au prețuri ce variază între 425.000 și 474.000 euro, plus TVA. Construcția ansamblului Collection 10 a început în luna martie 2019, iar primele vile vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

Dezvoltatorul JQ Development a facut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcții parteneră, Roca Construct, împreună cu care a construit reședințe și clădiri de birouri apreciate pentru calitate, fiabilitate și eficiență.

Roca Construct are în portofoliul său proiecte emblematice construite în zone de top (Aleea Modrogan 5, Aleea Alexandru 25 – 27), 12 reședințe în Corbeanca, 16 unități duplex în Focșani, clădirea de birouri Avrig 12, reședințe individuale în centrul Bucureștiului și la Snagov, precum și școli și grădinițe în capitală.

www.collection10.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *