free download 78 travel guides written by experts

Joy – Salonul de vară: Expoziție de pictură, grafică și textile

DanaArtGallery și Metropolis Art Collection organizează o dată de an Salonul de vară, de fiecare dată într-o nouă variantă.

Expoziția Joy reunește lucrarile unor numeroși artiști cu care galeria colaborează și cu artiști noi care se alătură grupului DanaArtGallery.
Ca de fiecare dată la expozițiile de grup intenția este de a reuni o diversitate de stiluri de exprimare artistică subliniate nu doar de personalitatea puternică a fiecarui artist ci și de varietatea tehnicilor abordate.

Joy este o expoziție de vacanță, solară, exuberantă.

Expunerea în acest context are ca scop nu numai realizarea unor conexiuni între artiști ci și realizarea unei punți între artiști și iubitorii de artă. Cu ocazia organizării vernisajului invitații au posibilitatea de a cunoaște artiștii participanți care de multe ori locuiesc în alte orașe din tară. De aceasta data avem artiști invitați din Cluj și Bistrița. În premieră pentru noi va expune în duet Laura Avramescu Cherciu și fiul său Cherciu Filip ( 2,5 ani).

Joy - Salonul de vara

Expun pe simezele Metropolis Art Collection:
Andreea Rus
Andrada-Paula Vecleniț
Andreea Oneață ATAENO
Alina Pelmuș
Bogdana Contraș
Bianca Ioniță
Cornelia Gherlan
Eugen Vasile Iovan
Gina Paula Baranovschi
Otilia Canavra Măndescu
Laura Avramescu Cherciu
Magda Morozan
Raluca Risco
Ruxandra Ștefana Munteanu
Vă invităm la vernisaj pe data de 05.09.2017, ora 19:00 la sediul Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucureşti.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 03.09 -24.09.2017 de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *