free download 78 travel guides written by experts

Josh Holloway este protagonistul noului serial „Spionul cibernetic”, in premiera

la Universal Channel din 21 octombrie

Spionul cibernetic (Intelligence), sezonul 1, care începe, în premieră în România, marți, 21 octombrie, la ora 22:00, la Universal Channel, este un serial dramatic ce îl urmărește pe agentul secret Gabriel Vaughn (Josh Holloway), care stochează toate cunoștințele din ciberspațiu pe microcipul implantat în creierul lui. Cel care a inventat implantul, Dr Shenandoah Cassidy (John Billingsley, a fost luat prizonier de o altă grupare de agenți, care îl obligă să-i implanteze unui om al lor o versiune mai performantă a cipului. Între timp, Vaughn folosește baza de date a cipului ca să-și caute soția, care a dispărut cu ani în urmă. Va mai putea să o găsească? Aflați urmărind primul episod al serialului Spionul cibernetic (Intelligence), sezonul 1, în premieră la Universal Channel din 21 octombrie, ora 22:00.

Cu ajutorul implantului, Gabriel a devenit primul om conectat direct cu reţeaua de informaţii globală, care are acces complet la Internet, WiFi, telefoane şi date din satelit. Poate sparge orice centru de date, poate accesa informaţii secrete-cheie şi poate, astfel, lupta pentru a proteja Statele Unite de adversari.

Agenţia guvernamentală de cyber-securitate creată pentru a-l ajuta este condusă de directorul Lillian Strand (Marg Helgenberger), un şef eficient şi direct, care supravehgează misiunile unităţii de elită. Strand o pune pe Riley Neal (Meghan Ory), agent al Serviciului Secret, să-l protejeze pe Gabriel de ameninţările exterioare, de propriul lui comportament imprevizibil şi neglijent şi de dispreţul acestuia pentru regulament.

Ceilalţi membri pricepuţi ai echipei Cybercom sunt Chris Jameson (Michael Rady) şi Gonzalo „Gonzo” Rodriguez (James Martinez), doi agenţi de investigaţii federali. Creierul din spatele microcipului este Dr. Shenendoah Cassidy (John Billingsley), al cărui fiu – Nelson (P.J. Byrne) – este gelos pe locul important pe care îl ocupă Gabriel în viaţa tatălui său. Gabriel este primul supercomputer uman şi este cea mai valoroasă creaţie tehnologică creată vreodată în SUA şi o armă secretă a Americii.

Nu pierdeți primul episod din sezonul 1 al serialului Spionul cibernetic, în premieră la Universal Channel din 21 octombrie, ora 22:00.

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *