free download 78 travel guides written by experts

Joseph Hadad, gest neasteptat la “Top Chef”

De la o ediţie la alta, la “Top Chef”, juraţii îi provoacă pe concurenţi la probe tot mai dificile pentru ca la sfârşitul show-ului să câştige bucătarul care a excelat cu preparatele sale. Astfel că, în ediţia de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, concurenţii vor avea de gătit pentru echipa de fotbal Asta Ploieşti. La această probă, concurenţii au fost grupaţi în două echipe, urmând ca echipa pierzătoare, exceptând căpitanul, să intre la duel.

Presiunea concursului a făcut-o pe Mirela, concurenta raw vegană, să-şi dorească să renunţe la cursa pentru premiul de “Top Chef” în valoare de 30.000 de mii de euro. Motivul a fost acela că a intrat la duel, pierzând în faţa echipei formate din Mihai Irimia, Alexandru Iacob şi Alexandra Leon. Mirela a contestat faptul că adversarii au folosit foietaj din comerţ într-un preparat pe care l-au făcut: “Nu îmi mai doresc o experienţă de genul acesta pentru că este un sentiment şi o frustrare destul de mare în condiţiile în care tu ai un preparat bun. Nu vreau să mai pierd în faţa unei echipe care foloseşte semipreparate”, mărturiseşte concurenta.

Când Joseph Hadad a aflat că Mirela vrea să părăsească competiţia “Top Chef” a încurajat-o să continue să lupte pentru ceea ce-şi doreşte, convingând-o să participe la proba duelului şi să se concentreze astfel încât să facă un preparat cu care să-i impresioneze pe membrii juriului.

Telespectatorii care vor urmări “Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1 vor afla dacă Mirela a părăsit concursul, dar şi reacţia pe care fotbaliştii de la Astra Ploieşti au avut-o în momentul în care au aflat că vor fi serviţi de concurenţii de la cel mai savuros concurs gastronomic.

Bucuresti, 13.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *