free download 78 travel guides written by experts

Joseph Delaney in Romania!

6–8 noiembrie 2008

Joseph Delaney în România pentru lansarea oficială a cărţii a cincea din Cronicile Wardstone – Greşeala Vraciului

·    ÎNTÂLNIRE CU FANII (6 noiembrie 2008, ora 15.15, aeroportul „Henri Coandă”)
·    LANSARE OFICIALĂ ÎN BUCUREŞTI (7 noiembrie 2008, ora 18.00, librăria Diverta Magheru din Bdul Magheru nr. 9)
·    LANSARE OFICIALĂ ÎN BRAŞOV (8 noiembrie 2008, ora 13.00, librăria „Şt. O. Iosif” din Str. Mureşenilor nr. 14)

JOSEPH DELANEY – un Edgar Allan Poe pentru adolescenţi!

S-a născut la Preston, Marea Britanie, în 1945, şi locuieşte în Lancashire, cu soţia sa. Are trei copii şi patru nepoţi. Absolvent al Universităţii Lancaster, Delaney este în prezent şeful Departamentului de Studii Media şi Film la Colegiul Blackpool. În 2004, la 59 de ani, Delaney publică primul său roman pentru adolescenţi: Ucenicul Vraciului, care ajunge rapid în topul vânzărilor principalelor librării din Marea Britanie şi nu numai.

Ucenicul Vraciului, prima carte din seria Cronicile Wardstone, va fi ecranizată, drepturile pentru film fiind deja cumpărate de Warner Bros. Studio.
Autorul scrie acum al şaselea volum al Cronicilor Wardstone, considerate de presa britanică una dintre cele mai apreciate serii de cărţi pentru copii şi adolescenţi ale momentului.

În România, cărţile din seria Cronicile Wardstone s-au vândut în peste 30.000 de exemplare, fiind numărul 1 în topurile de vânzări Diverta.
Bătălia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votată Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin.

GREŞEALA VRACIULUI
Cartea a cincea din CRONICILE WARDSTONE
de Joseph Delaney

Comitatul devine un loc tot mai periculos pe zi ce trece, aşa încât Tom este trimis de magistrul său în nord, pentru a studia timp de câteva luni cu un alt vraci, Bill Arkwright. Metodele acestuia sunt mai neortodoxe, dar a pregătit la vremea lui mulţi ucenici, iar acum a venit timpul să facă acelaşi lucru pentru Tom. Când Cel Rău îşi trimite fiica, pe cumplita vrăjitoare Morwena, să-l ucidă pe băiat, Bill face o greşeală şi Tom e nevoit să-şi înfrunte singur duşmanii. Vraciul şi Alice îi sar în ajutor, dar vor putea oare înfrunta o asemenea putere întunecată? Iar greşeala Vraciului aduce Întunericul mai aproape de victoria finală.

Traducere: Cristina Jinga

12×16,5 cm; 432 pag.

Preţ: 37,50 lei

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *