free download 78 travel guides written by experts

Joi, 20 februarie de la ora 10:00 Auchan deschide al doilea hipermarket din Pitesti, Auchan Gavana

Diferența Auchan ajunge astfel mai aproape de locuitorii din zona de nord a orașului și din localitățile învecinate.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Găvana le propune clienților o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Auchan România inaugurează pe 20 februarie la Pitești al doilea magazin din oraș și al doisprezecelea remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7400 de mp, noul hipermarket Auchan Găvana oferă locuitorilor o gamă de 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Găvana a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Găvana a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Găvana le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România:
“Suntem bucuroși să deschidem porțile celui de-al doilea hipermarket Auchan din Pitești. Aducem și în nordul orașului diferența Auchan: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență.

Auchan Găvana este un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, cu angajați profesioniști și pregatiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze.“

Accesul la Auchan Pitești Găvana, situat în Centrul Comercial Arcade Pitești, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii din oraş grație multiplelor mijloace de transport în comun. Vă informăm cu aceasta ocazie, că au fost înființate 3 linii de microbuze gratuite pentru clienți care funcționează pe parcursul întregului program de funcționare a magazinului: zilnic 8-22.

Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1000 de locuri.

Diferența Auchan, acum și în noul hipermarket Pitești Găvana

Toate preţurile mici, în fiecare zi şi multiple soluţii pentru protejarea puterii de cumpărare

Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în „preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură.

În plus, peste 2500 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate – preţ, peste 400 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac, numeroase variante de condiţionare mică şi vânzarea la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor, pentru protejarea puterii lor de cumpărare.

O gamă largă de produse alimentare şi o ofertă adaptată de produse nealimentare

Auchan Găvana propune o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, cu 50.000 de produse alimentare şi nealimentare, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Zilnic prospețime și calitate

Hipermarketul Auchan Găvana are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de argeșeni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri şi standardele ridicate asigură un nivel foarte înalt de calitate, prospeţime şi securitate alimentară, totul în beneficiul clienţilor.

Cumpărături rapide şi confort la cumpărare într-un magazin modern

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 35 de case de marcat, Auchan Găvana va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.

Angajați amabili și profesioniști, pregătiți să ajute clienții

Angajaţii sunt pregătiţi să îşi întâmpine clienţii cu amabilitate şi profesionalism şi cu zâmbetul pe buze.


Bucuresti, 19.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *