free download 78 travel guides written by experts

Joi, 17 aprilie, Bucuresti, Hilton, 9 a.m – 9 invitati de marca

in dialog cu Richard Scase la primul Forum Business Debate – The Fight for Competitive Advantage

De cate ori v-ati intrebat daca raportul dintre ceea ce oferiti si ceea ce primiti este unul just? Pe de alta parte, de cate ori v-ati intrebat cat de capabili suntem sa ne adaptam unei piete extrem de exigente si in continua schimbare? Iata doar cateva dintre intrebarile la care veti afla raspunsuri utile cu ocazia acestei intalniri cu nimeni altul decat Richard Scase, unul dintre cei mai buni strategi de business ai secolului 21, castigatorul premiului European Business Speaker of the Year  in anul 2005 si unul dintre Top 10 Cei mai Influenti Oameni din Marea Britanie in managementul resurselor umane.

In cadrul forumului, structurat pe 4 sectiuni, au confirmat participarea:
·    GLOBAL REMIX; Moderator LIVIU VOINEA (Director executiv GEA), Richard Scase impreuna cu BOGDAN BALTAZAR (consultant financiar) si FLORIAN LIBOCOR (analist financiar BRD Société Generale) vor dezbate problemele cu care se confrunta economia romaneasca in raport cu o economie mondiala fluctuanta.
·    A cea de a doua sectiune, dedicata LEADERSHIP-ULUI INSPIRATIONAL, Richard Scase va fi in dialog cu ERIC KISH, vicepresedinte Marketing&Retail  ROMPETROL.
·    Cea de a treia sectiune, PREVIZIUNI FINANCIARE STRATEGICE, il va avea ca moderator pe DAN PETROVICI, lector marketing Universitatea din Kent, Marea Britanie. In dialog cu Richard Scase, renumitul om de afaceri MARIUS GHENEA va vorbi despre transformarea structurilor unei companii pentru promovarea avantajelor competitive.
·    A patra sectiune, de o importanta cel putin egala cu cele precedente, este dedicata CREATIVITATII ORGANIZATIONALE. Richard Scase va vorbi cu SILVIU HOTARAN, General manager Microsoft Romania. Cel care va modera discutia este profesorul DUMITRU BORTUN, presedinte al ARRP.

Va asteptam pe toti la DEBATE! Ultimele 15 locuri disponibile! www.theinvestor.ro

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *