free download 78 travel guides written by experts

Joi, 15 mai, de la ora 21:00, Diva Universal difuzeaza ʺHercule Poirot: Crima din Orient Expressʺ

– un episod in premiera al celebrului serial cu David Suchet

Joi, 15 mai, de la ora 21:00, urmăriți, numai la Diva Universal, un episod important al serialului Hercule Poirot, intitulat Crima din Orient Express. Episodul 4 din sezonul 12 este inspirat din romanul Crima din Orient Express al scriitoarei Agatha Christie și urmărește firul acțiunii romanului: călătorind cu trenul prin Europa, Poirot este în întârziere din cauza viscolului, în timp ce un alt pasager din tren, un afacerist american dubios, este ucis.

La o săptămână după difuzarea acestui episod, pe 22 mai, la ora 21:00, la Diva Universal debutează, în premieră, sezonul cu numărul 13 – ultimul – al serialului Hercule Poirot. Printre cazurile din ultimul sezon al serialului se numără un joc misterios de-a crima care devine subit prea realist şi o moarte ale cărei implicaţii politice au legătură cu declanşarea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Nu pierdeți episodul Hercule Poirot: Crima din Orient Express, difuzat joi, 15 mai, la ora 21:00, numai la Diva Universal. Iar din 22 mai, în fiecare joi, la ora 21:00, urmăriți sezonul 13 al serialului Hercule Poirot.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *