free download 78 travel guides written by experts

John Soul – “Ella Baila”

Vara asta muzica cu aroma latino vine din… Suedia! John Soul, artistul cu tripla origine – libaneza, italiana si poloneza – a lansat un nou single, "Ella Baila". Asa cum sugereaza titlul, melodia are o aroma latino care se resimte puternic in ritmurile dance pop electrizante si in refrenul frenetic.

“Ella Baila” este scrisa de artist alaturi de compozitorul si producatorul Niklas Pettersson, cel ce se afla si in spatele mega succesului “Chemistry” semnat Velvet, ce a atins prima pozitie si in topurile radio din Romania.

John a crescut pe muzica celebrilor Michael Jackson, Prince sau Donell Usher, luand in paralel lectii de dans. In anul 2009, a lansat primul sau material de studio sub numele de Jizzo, disc ce s-a bucurat de reactii pozitive din partea criticii muzicale. Dupa o serie de probleme in viata privata, solistul a revenit in industrie cu titulatura de John Soul, compunand in prezent piese in limba engleza, suedeza si spaniola si fiind influentat in muzica sa de legendele muzicale ale copilariei.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *