free download 78 travel guides written by experts

John Fowler, vicepresedintele executiv Oracle, indreapta atentia spre sistemele integrate

de la Oracle

Oracle extinde inovaţiile în domeniul sistemelor prin serverele SPARC T4, Oracle Solaris şi soluţiile Sun ZFS Storage Appliance

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO, 5 octombrie 2011

Noutăţi

● În timpul alocuţiunii sale de la Oracle OpenWorld 2011 din San Francisco, John Fowler, vicepreşedintele executiv  Oracle, a prezentat familia extinsă de sisteme şi echipamente integrate de la Oracle, concepute pentru a oferi performanţă şi valoare extreme pentru clienţi.
● Fowler a scos în evidenţă recent anunţatele sisteme SPARC SuperCluster T4-4 şi serverele SPARC T4 de la Oracle, cu Oracle Solaris.
● SPARC SuperCluster T4-4 combină serverul SPARC T4-4 de la Oracle care rulează Oracle Solaris cu performanţa optimizată de baze de date a celulelor de stocare Oracle Exadata, procesarea accelerată a middleware-ului şi a aplicaţiilor oferită de Exalogic Elastic Cloud şi oferă stocare internă distribuită pe disc prin intermediul Sun ZFS Storage 7320 Appliance de la Oracle.
● De asemenea, Fowler a discutat despre portofoliul de stocare al companiei Oracle, inclusiv sistemele de stocare Pillar Axiom şi a treia generaţie de echipamente Sun ZFS Storage Appliance, care oferă funcţionalitate NAS de tip enterprise, integritate a datelor şi integrare cu software Oracle.
● Edward Screven, Chief Corporate Architect la Oracle, s-a alăturat lui Fowler pentru! a discuta despre Oracle Linux şi Unbreakable Enterprise Kernel de la Oracle, un kernel extrem de optimizat pentru sistemul de operare Oracle Linux. De asemenea, a vorbit despre Oracle Virtualization, cea mai deschisă, integrată şi completă ofertă de virtualizare, de la desktop la centru de date, care include soluţiile Oracle VM 3.0 şi Oracle VM pentru SPARC, optimizată pentru serverele SPARC T4 de la Oracle.

Resurse relevante

● SPARC SuperCluster T4-4 de la Oracle
● Serverele SPARC T4
● Oracle Solaris pe OTN
● Sun NAS de la Oracle
● Intraţi în contact cu Oracle Solaris pe Facebook, Twitter şi LinkedIn

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *