free download 78 travel guides written by experts

Johan Elsner si Stijn Gansemans completeaza juriul ADOR

Juriul celei de-a opta editii a festivalului ADOR este completat de Stijn Gansemans (Creative Director, Partner – Openhere, Belgia) si Johan Elsner (Executive Creative Director, Vice President – Storåkers McCann, Suedia).

Johan Elsner activeaza in industria publicitara de mai bine de 20 de ani. Si-a inceput cariera din pozitia de Junior Art Director in cadrul agentiei Y&R in Stockholm in 1986. De-a lungul anilor, Johan a lucrat pentru clienti locali si globali pe toate tipurile de media si a coordonat peste 100 de productii tv pentru branduri precum Sprite Zero, Fanta Free si Kraft Coffees. Alaturi de colegii sai, Johan a castigat numeroase premii in cadrul festivalurilor locale Sweden’s Guldägget si Fab Awards, dar si in cele internationale, inclusiv Cannes – din juriul caruia a facut parte anul acesta.

Stijn Gansemans a fondat agentia de publicitate Openhere dupa ce a avut sansa de a lucra pentru o serie de agentii belgiene independente, ultima dintre ele fiind Duval Guillaume, unde a detinut functia de Co-Creative Director. In decursul carierei sale, Stijn a creat campanii nationale si internationale pentru diverse branduri si categorii de produse. Campania realizata pentru prezervativele Zazoo, a devenit una dintre cele mai vizonate reclame in mediul online, din toate timpurile.

Stijn si Johan completeaza juriul prezidat de Franco Moretti (Presedinte ADC*Europe), care ii mai are in componenta pe Antonio Montero (Creative Vice-President, Contrapunto Spania), Samuel Akesson (Senior Creative, Fallon London), Igor Lutz (President si Chief Creative Officer, BBDO Moscova), Carlo Cavallone (Creative Director, Wieden+Kennedy Amsterdam), Erkko Manilla (Executive Creative Director, TBWA / PHS Helsinki), Sylvia Vitale Rotta (CEO, Team Creatif Paris) si David Fischer (Creative Director Scholz & Friends Berlin).

Inscrierile in festival se fac online, pe site-ul oficial al festivalului, www.ador.ro, pana la data de 31 iulie. Pot fi inscrise in competitie lucrari expuse pentru prima data in intervalul 1 mai 2007 – 1 mai 2009. ADOR 2009 se va desfasura in perioada 7 – 10 septembrie, in Bucuresti.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *