free download 78 travel guides written by experts

Jogg Jeans, o noua generatie de jeans

O nouă generaţie de îmbrăcăminte, o revoluţie condusă de brandul care şi-a întemeiat existenţa de succes pornind de la creativitate şi inovaţie. Jogg Jeans este o nouă categorie de produse hibrid electrizante semnate Diesel, care combină două articole casual importante: denim şi pantaloni sport.

Ţesătura şi materialul tricotat alcătuiesc un look de jerseu lejer, oferindu-i elasticitate 360°. Tehnica împletirii circulare evidenţiază lejeritatea şi confortul materialului combinat cu o croială perfectă, în timp ce vopseaua indigo a articolului întăreşte ideea unui produs all-in-one. Adevărata revelaţie e reprezentată de efectul final: Jogg Jeans sunt o desfătare pentru simţuri. Această combinaţie nemaivăzută de tehnici rezultă într-o iluzie denim din exterior şi feel de pantaloni sport din interior.

Jogg Jeans sunt disponibili în diferite stiluri, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, incluzând chiar şi jachete. Detaliile beteliei, cusăturile, buzunarul pentru monede cu steagul Diesel, precum şi materialele folosite fac din Jogg Jeans o categorie de produse cu adevărat specială.

Bucuresti, 16.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *