Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jocuri in miscare – prin intermediul platformei N-Gage

disponibilă pe telefonul Dvs. Nokia

Nokia lansează serviciul N-Gage: mai multe jocuri, mai mulţi dezvoltatori
 
Cu noul serviciu pentru jocuri mobile N-Gage, viaţa devine mult mai palpitantă. Serviciul permite testarea gratuită a versiunilor demo ale jocurilor pe oricare dintre milioanele de dispozitive Nokia compatibile disponibile pe piaţă. Dacă jocul devine captivant, îl puteţi achiziţiona şi descărca pe dispozitiv sau PC, unde vă puteţi continua jocul. De asemenea, puteţi împărtăşi aventurile jocurilor, concurând împreună cu prietenii Dvs., împotriva altor jucători din întreaga lume sau participând la activităţile comunităţii N-Gage Arena. “Pe măsură ce ne extindem aria de expertiză de la producţia de telefoane optimizate pentru joc la furnizarea de servicii dedicate, accesul utilizatorilor la jocuri devine mai simplu ca oricând,” a declarat Jaakko Kaidesoja, Head of the Games Business, Nokia. “Îmbinarea dintre serviciul N-Gage, dispozitivele puternice Nokia, jocurile celebre ale unor companii de prestigiu, precum şi reţelele sociale interactive, transformă standardele tradiţionale ale jocului în mediul mobil într-o experienţă cu totul nouă.”
 
Serviciul N-Gage va fi disponibil la nivel global începând cu noiembrie 2007, când aplicaţia gratuită N-Gage va putea fi descărcată de pe //www.n-gage.com (prin intermediul PC-ului sau al dispozitivului mobil) şi instalată pe dispozitivele compatibile. Ulterior, aplicaţia va fi integrată pe o gamă largă de terminale Nokia, printre care noile dispozitive Nokia N81 şi Nokia N95 8GB, asftel încât utilizatorii vor putea accesa jocurile imediat după achiziţionarea telefonului.

În plus, lista de jocuri compatibile cu platforma N-Gage continuă să crească, incluzând acum FIFA 08 (dezvoltat de EA Sports™), The Sims™ 2 Pets, Tetris® şi Tiger Woods PGA TOUR®. Numărul de dezvoltatori cu care N-Gage colaborează s-a îmbogăţit, de asemenea, prin Capcom şi Vivendi alături de  celebrul său joc Crash Bandicoot®. Nokia Publishing a anunţat, de asemenea, lansarea a două noi titluri: Snakes Subsonic şi Bounce Boing Voyage.

“Prin intermediul noilor experienţe oferite de N-Gage, împătimiţii unor jocuri, precum FIFA sau The Sims pot juca şi păstra deopotrivă legătura cu alţi fani. În contextul unei pieţe pe care există deja milioane de dispozitive Nokia compatibile, suntem foarte încântaţi să aducem la îndemâna unui public atât de vast cele mai performante experienţe de joc în mediul mobil,” a declarat Barry Cottle, Senior Vice President şi General Manager, EA Mobile.

Preţurile estimative ale jocurilor N-Gage comercializate prin canalele de distribuţie Nokia vor fi cuprinse între 6 şi 10 Euro, fără a lua în calcul taxele locale. Produsele vor putea fi achiziţionate prin card de credit sau prin includerea în serviciile facturate de operatorul de reţea (în reţelele în care acest lucru este posibil). Plata prin intermediul operatorului este disponibilă în peste 20 de ţări, iar cea prin cardul de credit este disponibilă la nivel global. De asemenea, utilizatorii vor putea alege să achiziţioneze licenţe de o zi sau de o săptămână, disponibile la preţuri reduse. În plus, toate jocurile dispun de o versiune demo gratuită, ce poate fi testată înainte de achiziţionare. Indiferent de modul în care sunt descărcate jocurile (over the air sau prin Internet), gestionarea catalogului de jocuri se va face cu uşurinţă datorită capabilităţilor de stocare şi sincronizare cu PC-ul.

Despre N-Gage
N-Gage este un un serviciu de jocuri destinate mediului mobil, disponibil pentru dispozitivele compatibile Nokia Nseries şi pentru alte dispozitive Nokia bazate pe platforma S60 ediţia a III-a. N-Gage permite descoperirea, testarea, achiziţionarea şi gestionarea de jocuri mobile de calitate superioară, precum şi intrarea în competiţie cu prietenii sau alţi jucători în N-Gage Arena – comunitatea Nokia destinată jocurilor mobile. Nokia colaborează cu cele mai mari companii din domeniu pentru a oferi un catalog amplu de jocuri.  www.n-gage.com

Londra, Regatul Unit, 30.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *