creative night talks

Jocuri, concursuri, clovni, iluzionist, karaoke in aer liber, teatru de papusi

spectacol – Piata Pipera sarbatoreste Ziua Copilului

Pe 1 și 2 iunie, Piața Pipera, singura piață privată agroalimentară și gourmet din București, se transformă în Tărâmul Copiilor și găzduiește spectacole, jocuri și concursuri, special pentru cei mici.

Piața Pipera, unica piață privată agroalimentară și gourmet din București, situată pe Șoseaua București-Nord nr.14, anunță evenimentul cultural şi educativ, special destinat celor mici, “Sărbătoare de Ziua Copilului în Piaţa Pipera” ce se va desfășura în weekend-ul 1-2 iunie, între orele 11:00 – 18:00.

“Am pregătit un week- end special pentru cei mici, dar și pentru părinți. Am gândit un program care îmbină partea de distracție cu cea de educație interactivă. Pentru părinți am gătit bunătăți gastronomice, preparate din pește pregătite cu mare pricepere de către Don Mariano, grătar în stil american împreună cu Grill World sau bunătăţi spaniole pregătite de restaurantul iberic La Rambla”, declară reprezentanții Piața Pipera.

Distracția începe de sâmbătă, 1 iunie. Odată ce a bătut ora 11 dimineaţa, toţi cei mici vor putea pătrunde în Tărâmul Copiilor. În acest loc magic, aceştia vor fi întâmpinați de către Minnie și Prințesa Bell și se vor putea bucura de un spectacol special de teatru de păpuși. Apoi, actorii de la Casa cu Clovni îi vor provoca pe cei mici la concursuri cu premii iar iluzionistul-șef al Tărâmului, Leon Magdan, le va arăta și explica copiilor trucurile magice.

Petrecerea continuă și duminică, 2 iunie. Cei mici se vor bucura de modelaj de baloane și face-painting. De asemenea, iluzionistul Leon Magdan va exersa împreună cu toţi copiii trucuri magice iar actorii de la Casa cu Clovni vor implica copii în jocuri interactive.

Sâmbătă, 1 iunie, şi duminică, 2 iunie, părinţii se vor putea delecta cu delicioase salate şi fresh-uri pregatite La Conaşu, peşte şi savuroase fructe de mare a la Don Mariano, bunătăţi spaniole preparate de restaurantul La Rambla şi grătar în stil american realizat de Grill World; vinuri româneşti şi internaţionale de la Wine Bar precum şi specialităţi din carne şi brânzeturi de la Zimbria.

În ambele zile, copii ajutaţi de părinţi îşi vor exersa talentul la concursul de Karaoke în aer liber.

Tot cu aceasta ocazie vizitatorii Pieţei Pipera vor putea cumpăra produse tradiţionale româneşti din Târgul Tradiţional, organizat în piaţă în fiecare week-end: incluzând de la pâine făcută în cuptor cu lemne – la faţa locului, la produse apicole, produse din carne, brânză, dulciuri de casă, conserve şi multe altele.

Evenimentul realizat de Piata Pipera este organizat în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României.

Bucuresti, 30.05.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *