Kinodiseea

Jocul seductiei primeste unda verde in aceasta seara, de la 20:20, la Antena 1

Vladimir Drăghia îşi caută jumătatea în cel mai nou sezon Burlacul

În această seară, de la 20:20, reality show-ul Burlacul revine în forţă la Antena 1. Cel mai bun băiat rău din show biz-ul românesc, Vladimir Drăghia, a acceptat provocarea Antena 1 de a-şi căuta sufletul pereche în cel mai nou sezon al incendiarului show Burlacul. Dacă aşa arată premiul, imaginează-ţi lupta.

Cuplat şi recuplat de presă asemeni vedetelor de la Hollywood, Vladimir Drăghia este singur şi disponibil. Actorul care a devenit cunoscut pentru rolul său din Narcisa Sălbatică îşi va căuta jumătatea din această seară, la Antena 1. Personalitatea sa interesantă, dar şi faptul că a devenit în foarte scurt timp un sex simbol au determinat sute de fete să se înscrie la casting.

Dintre acestea doar 20 au fost norocoase, astfel că în primul episod, a cărei premieră va avea loc în această seară de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor avea şansa să le cunoască şi să vadă cărora le va acorda Burlacul şansa de-i fi alături pe parcursul incendiarului show.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *