metalshow

Farmec şi Andreea Bălan provoacă româncele să intre în jocul ‪#‎MACarena‬

Farmec şi Andreea Bălan provoacă reprezentantele sexului frumos să participe la concursul ‪#‎MACarena. În cadrul acestuia, româncele sunt invitate să se filmeze dansând pe renumita piesă, folosind produsele din noua gamă Gerovital Plant, Flori de Mac.

Următorul pas este postarea videoclipului pe contul personal de Facebook cu hashtag-ul #MACarena. Primele 100 de înscrieri câştigă instant una din cele 100 de creme Gerovital Plant puse în joc. Cea care a dat startul jocului este Andreea Bălan, care a făcut deja o demonstraţie pe pagina sa de Facebook.

„#MACarena este o extensie a campaniei noastre de comunicare pentru Gerovital Plant cu ulei organic din Flori de Mac. De peste 120 de ani, Farmec este alături de femeile din România, punându-le în valoare frumuseţea autentică atât de apreciată la nivel global. Iar prin concursul #MACarena dorim să încurajăm româncele să se simtă bine în pielea lor, să se considere frumoase şi să ne arate că buna dispoziţie şi dansul fac parte din secretul frumuseţii lor”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Farmec este un brand de cosmetice cu valori şi tradiţie puternic ancorate în sufletele românilor. Este un brand care transmite emoţie, energie, putere şi încredere în propriile forţe. De aceea, în momentul în care compania mi-a propus să dansez Macarena cu produsele din noua gamă Gerovital Plant, am acceptat pe loc. Pentru mine a fost ca un joc din copilărie, atunci când mă adunam cu prietenele mele şi dansam în faţa oglinzii. M-am simţit bine, frumoasă şi atrăgătoare. Asta doresc să facă şi româncele: să ne dezvăluie secretul frumuseţii lor.” a spus Andreea Bălan.

Concursul #MACarena a fost conceput pentru promovarea gamei Gerovital Plant cu ulei organic din Flori de Mac. În această gamă se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului, a corpului  și a părului.  Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă uleiul din flori de mac, produsele mai conţin ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Mai multe informaţii despre concursul #MACarena găsiţi pe pagina de Facebook şi pe site-ul Farmec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *