free download 78 travel guides written by experts

Jocul lui De Niro

Rawi Hage
Editura Leda

Daca incepi lectura cartii citind cuprinsul vezi doar atat: Roma, Beirut, Paris. Evident si paginile corespunzatoare. E clar deci ca e vorba despre o calatorie.

Lectura debuteaza: "Zeci de mii de bombe cazusera, iar eu il asteptam pe George.". Pagina cu pagina patrunzi in lumea razboiului, a terorii – dar si intr-o cultura diferita. Esti alaturi de personajele principale si de viata lor. Da, chiar si pe timp de razboi lumea traieste. Se trece peste incercari, se fac planuri, se merge cu viteza pe motociclete si asa mai departe.

Atmosfera este bine sugerata de autor inclusiv prin inceputurule paragrafelor sau partilor capitolelor. "Cinematografic, abrupt, halucinant, dar inundat de un lirism intens, el vorbeste despre prietenie, tradare si familie, despre o lume in care violenta si haosul fac legea." Si da, de Niro e trimitere la actorul cunoscut. De ce? si care e legatura cu jocul sau va las sa aflati singuri citind cartea in fapt romanul de debut al lui Rawi Hage..

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *