free download 78 travel guides written by experts

Job-uri in PR si domenii conexe

PRwave – primul site din Romania dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice si expertizei in aceste domenii, vine c-o veste mare la inceput de an – s-a lansat rubrica de Jobs.

Am declarat inca de la lansarea site-ului ca PRwave va aduce plus de valoare prin fiecare actiune a sa. Iata ca la mai putin de un an de la aparitie, continuam sa ne specializam si va propunem odata cu inceperea unui nou an si o noua rubrica: Jobs.

Anunturile sunt gratuite – atat pentru companii, cat si pentru cei care isi cauta un loc de munca. Procedura este credem noi cea mai simpla posibil: companiile trimit anuntul completat conform formularului pe adresa loredana@prwave.ro, noi publicam anuntul, iar cei ce cred ca sunt candidati buni pentru acel post isi trimit CV-urile direct la organizatia care doreste sa angajeze pe cineva.

Serviciul se adreseaza pe de o parte firmelor din domeniul media&advertising – relatii publice, publicitate, media buying/selling etc. – si, pe de alta parte, oricarei organizatii – de stat, neguvernamentala, companie de orice dimensiune care cauta un specialist pentru un post in departamentele de marketing, comunicare, relatii publice – specializate. In sfarsit toti cei ce doresc sa isi schimbe locul de munca acceseaza pagina PRwave sectiunea  Jobs si poate gasi un anunt despre postul pe care il cauta.

Orice anunt trebuie sa cuprinda urmatoarele elemente:

  • Nume companie
  • Titlu post
  • Cerintele postului
  • Persoana de contact – la care se vor trimite cv-urile
  • Deadline aplicare anunt
  • Alte detalii/precizari importante

Serviciul este gandit tocmai pentru a veni in intampinarea pietei extrem de active si in continua miscare a specialistilor in imagine, comunicare si relatii publice si completeaza oferta noastra din ce in ce mai bogata – serviciul de PR integrat – unic in Romania – serviciul de stiri gratuit, blog-ul pe teme de PR etc.

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Events Calendar s.a.  Site-ul este unicul din Romania care are un serviciu de PR integrat pus la dispozitia organizatiilor: ampanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog.

PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *