Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Job Management Summit organizat de CA

CA reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat primul summit tehnic de automatizare a joburilor (job management), care va avea loc in perioada 27-30 ianuarie in New Orleans, LA. Summintul va oferi profesionistilor IT o oportunitate unica de a invata despre "best practices" si tehnologiile de varf care optimizeaza performanta si disponibilitatea serviciilor de business, in timp ce cresc si eficienta operatiilor din data center. Evenimentul va consta in principal in training-uri tehnice si demonstratii pe produs, fiind unul foarte tehnic orientat. Probleme precum design-ul orientat pe servicii, automatizarea dinamica a  joburilor si automatizarea service-ului de aplicatie vor fi tratate  in profunzime. Al Nugent CTO la CA si Andi Mann, director de cercetare la Enterprise Management Associates vor furniza principalele mesaje.
Numarul de job-uri si procese continua sa creasca, dar bugetele restranse, cresterea costurilor de oportunitate, insuficienta spatiului fizic si alte provocari operationale fac adesea foarte dificila acomodarea activitatilor zilnice necesare. Managerii centrelor de date raspund de adoptarea noilor practici si tehnologii de automatizare a joburilor – precum si de politica de realocare a resurselor serverelor virtuale – care sa le faca pe acestea sa fie mai eficiente si sa raspunda mai bine la schimbarile cerintelor. Protofoliul CA de soluti de job management sustine strategia companiei de crestere a automatizarii centrelor de date prin furnizarea catre clienti a posibilitatii de a dobandi o valoare maxima raportata in business, din investitiile pe care le fac in IT si personal.         
          
"Enterprise data center managerii sunt sub o presiune extraordinara de a furniza mai multa valoare businessului in ciuda constrangerilor create de resursele fixe si limitate," a afirmat Will Bauman, Senior Vice President of Workload Automatization al CA. "Prin aducerea la a cest eveniment a analistilor din industrie, a practicantilor din corporatii si a expertilor IT sa-si impartaseasca unuii altora punctele de vedere, CA creaza un eveniment foarte valoros care ajuta la elucidarea acestui important issue din domeniul IT.

Furnizorii ai solutiilor si serviciilor IT de top printre care Business Objects, DG Technologies, Infusient, MVS Solutions Inc., Robert Mark Technologies, Terma Software Labs, UCA Services Inc. si USA Consulting vor fi prezente la summit.

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *