free download 78 travel guides written by experts

Joaca-te cu stil!

ASRock M8 câştigă premiul iF Product Design Award 2014

Timp de 60 de ani, premiul iF product design a fost un semn distinctiv recunoscut la nivel internaţional şi a devenit un simbol pentru realizări remarcabile în design. Suntem încântaţi să vă anunţăm că – din 3,249 înscrieri – ASRock M8 a fost introdus în categoria computer după care a câştigat un premiu iF product design 2014 şi va fi recunoscut sub binecunoscuta emblema iF!

Câştigarea unui premiu iF design nu este deloc o sarcina usoara, juriul luând în considerare criterii precum calitatea, finisajele, materialele folosite, gradul de inovaţie, impactul asupra mediului, funcţionalitate, ergonomie, siguranţă, branding şi aspecte ale designului universal. “Câştigarea unui premiu iF design este o realizare excelentă atât pentru ASRock cât şi pentru BMW Group DesignworksUSA. Suntem extremi de încântaţi să vedem că toate eforturile depuse au dat roade.” A spus James, VP of ASRock Sales and Marketing.

“Scopul nostru a fost să creăm dorinţă şi diferenţiere într-un Gamign-PC de mici dimensiuni”.,a spus Sonja Schierfer, Director, Munich Studio BMW Group DesignworksUSA. “Pentru a consolida percepţia de putere am creat un limbaj de design axat pe superlativ şi o soluţie de design care în mare măsură este un mod exagerat al expresiei”

Exteriorul lui M8 este realizat din aluminiu, în timp ce magneţii menţin integritatea carcasei. Pe panoul frontal, este instalat un buton de control si monitorizare hibrid denumit A-Command pentru ca utilizatorii sa-si ajusteze platforma unica de gaming. In interiorul său este instalată o placă de bază Z87 mini-ITX pentru portabilitate avansată şi eficienţă de spaţiu. Performanţele acestui PC de gaming se ridică la nivelul aparenţelor deosebite. In interiorul carcasei se poate instala orice placă de bază în format mini-ITX pentru modificări viitoare iar M8 este comercializat ca sistem barebone, astfel gamerii îşi pot alege propriile componente, precum memorii DDR3 DIMM, orice placă grafică PCIEx X16 şi beneficiază de 6 porturi SATA3 pentru stocare.

Aflaţi mai multe despre M8:
//www.asrock.com/nettop/Intel/M8%20Series/index.asp.

Bucuresti, 29.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *