free download 78 travel guides written by experts

Jimmy Carr revine la Bucuresti cu “Funny Business” – un stand up comedy show 100% nou

Jimmy CarrLa mai putin de un an dupa succesul inregistrat cu spectacolul “Gagging Order”, Jimmy Carr include din nou Bucurestiul pe ruta celui mai recent turneu al sau. Pe 2 aprilie 2016 amatorii umorului sofisticat si hiper-indraznet au ocazia sa-l revada pe artist la Cinema Patria in Funny Business, un show cu material in premiera pe o scena din Romania. Itinerariul artistului mai cuprinde zeci de reprezentatii pe continentul european, dar si in Noua Zeelanda, Australia si Africa de Sud.

Recomandat de presa britanica drept “cel mai muncitor om de comedie”, Jimmy Carr este o figura proeminenta a scenei stand up internationale. Inainte de a face cariera drept comediant si om de televiziune, Jimmy s-a licentiat la Cambridge cu o diploma in stiinte politice si a urmat cursuri de psihoterapie. Dupa un show sold-out in cadrul editiei din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.

One-liner-ele acide, umorul negru si ireverenta fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar in Europa, dar si in Statele Unite, el fiind in ultimii 5 ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, precum si protagonistul a doua Comedy Central Specials. In Marea Britanie, numele sau se leaga de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs “Distraction” si “Your Face or Mine?” sau seria “100s” – dar si de emisiuni al caror invitat a fost de-a lungul timpului, precum “Top Gear” sau “The Panel”.

Jimmy Carr va ajunge anul viitor, pe 2 aprilie, la Cinema Patria, biletele fiind disponibile online pe ww.eventim.ro, si in retelele afiliate la trei categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 100 lei, 150 lei si 200 lei. Ora de incepere a show-ului este 19:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.
Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana acum reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco, Jimmy Carr, Daliso Chaponda sau Michael Winslow.

Facebook: Livehouse Comedy, Jimmy Carr

Bucuresti, 12.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *