free download 78 travel guides written by experts

Jidvei initiaza in arta degustarii vinului la Festivalul “Pro Campus”

Jidvei a organizat cursuri de initiere in arta degustarii vinului in cadrul Festivalului studentesc “Pro Campus”

In perioada 10-15 noiembrie a avut loc la Cluj cea de-a patra editie a Festivalului Studentesc “Pro Campus”, in cadrul caruia Jidvei a organizat cursuri de initiere in arta degustarii vinului, participantii primind la final certificate de degustator amator.

In calitatea sa de cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania, Jidvei intelege importanta educarii consumatorului. Prin acest tip de activitati se incearca orientarea catre vinurile de calitate, initierea intr-o cultura a vinului prin care consumatorul sa stie ce anume sa ceara si sa astepte de la un vin de calitate.

Campania este o necesitate in tara noastra unde, cu toate ca exista un potential viticol ridicat, consumul de vin pe cap de locuitor este nu numai scazut, ci si orientat catre vinurile din segmente inferioare, publicul nestiind sa faca diferenta intre vinuri din segmente diferite si folosind drept unic criteriu de diferentiere pretul produsului.

Cu o cifra de afaceri estimata la 110 milioane lei pe 2008 si investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *