free download 78 travel guides written by experts

Jidvei a organizat a doua editie WINE ART

A doua editie a Taberei Internationale de Grafica WINE ART a fost organizata de Jidvei la Alba Iulia in perioada 27 august – 3 septembrie

Producatorul de vinuri Jidvei si-a aratat inca o data sprijinul pentru cultura si arta, prin organizarea în colaborare cu Fundaţia „Inter-Art” şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud a celei de-a doua editii a Taberei Internationale de Grafica WINE ART. Editia din acest an a avut loc la Hotel Transilvania, Alba Iulia in perioada 27 august – 3 septembrie si a reunit artisti din Austria, Bulgaria, Maroc, Haiti, Germania, Ungaria si Romania care au creat etichete unicat pentru sortimentul super-premium Jidvei Castel Sauvignon Blanc.

A fost pentru a doua oara cand talentul, inspiratia si personalitatea artistilor s-au impletit cu rigurozitatea, traditia si experienta reprezentate de vinul de Jidvei, rezultatul fiind, ca si in editia trecuta, adevarate opere de arta.

Continuitatea proiectului a fost demonstrata prin expozitia organizata pe tot parcursul actualei editii la Hotel Transilvania, ce a reunit lucrari reprezentative din cele peste 800 etichete realizate in cadrul editiei de anul trecut, acestora adaugandu-li-se, cu ocazia festivitatii de inchidere a taberei din data de 3 septembrie, si cele realizate in acest an.

Cu o cifra de afaceri estimata la 30 milioane euro pe 2008 si investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Bucuresti, 05.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *