Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jess Glynne a cucerit topurile muzicale cu “Hold My Hand”

Jess Glynne a dat lovitura cu cel mai recent single al sau "Hold My Hand".

Piesa a ajuns pana in varful topurilor britanice, devenind numarul unu in Marea Britanie, inregistrand vanzari de peste 98.000. Totodata, single-ul se situeaza in continuare pe prima pozitie in iTunes si a fost ascultata de peste 2 milioane de ori pe Soundcloud si Spotify. "Hold My Hand" a devenit, astfel, a patra cea mai de succes lansare de pana acum a anului 2015.

Jess Glynne s-a facut remarcata datorita pieselor "Rather Be" (featuring Clean Bandit) si "My Love" (Route 94) care au ajuns pana pe primul loc in topurile din Marea Britanie. Jess si-a dovedit talentul de compozitoare de-a lungul timpului, numai in 2014 marcand colaborari cu Iggy Azalea, Tinie Tempah, Rudimental, Rita Ora si nu numai.

Regia: Emil Nava

"Hold My Hand" este primul single extras de pe albumul sau de debut ce va fi lansat oficial in luna mai. Piesa a venit la pachet si cu un videoclip regizat de Emil Nava (Ed Sheeran, Jessie J) care numara deja peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. Clipul a fost filmat in desertul din Los Angeles in saptamana in care a avut loc decernarea premiilor Grammy de unde Jess si Clean Bandit au plecat cu trofeul pentru "Best Dance Recording".

Foto: WMG

Bucuresti, 31.03.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *